0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος είναι καθαρή ρουλέτα οι προσλήψεις.... Δεν έχω λόγια πλέον... Άλλοι ΑΜΩ.. Άλλοι ΑΚΩ... Θέε μου τι ζούμε... Τα έχω χαμένα...
Παράθεση από: anikifor στις Νοέμβριος 30, 2011, 07:16:12 μμεμένα με πέρασε το σύστημα, μακάρι να είναι για καλό. Πήρε την αμέσως ΠΡΙΝ νο 726 στον πίνακα, σε ΖΕΠ. Επίσης πήρε και τους επόμενους από μένα. Αυτό συνέβη επειδή στις επιλογές μου δεν δημιουργήθηκαν ΖΕΠ;;; Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει; Το ναι σε όλη την Ελλάδα που έβαλα δεν επαιξε ρόλο; δεν έπαιξε ευτυχώς!!!!!!Όπως είδες στα ΖΕΠ πήρε και ΑΜΩ και ΑΚΩ. Αν δεν είχες δηλώσει ΑΜΩ, ακόμα κι αν έχει γίνει τμημα ΖΕΠ στην περιοχή σου δε θα σε καλούσαν. Αν δήλωσες και σε προσπέρασε το σύστημα, τότε ναι δε θα έγιναν τμήματα ΖΕΠ στην περιοχή σου.
εμένα με πέρασε το σύστημα, μακάρι να είναι για καλό. Πήρε την αμέσως ΠΡΙΝ νο 726 στον πίνακα, σε ΖΕΠ. Επίσης πήρε και τους επόμενους από μένα. Αυτό συνέβη επειδή στις επιλογές μου δεν δημιουργήθηκαν ΖΕΠ;;; Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει; Το ναι σε όλη την Ελλάδα που έβαλα δεν επαιξε ρόλο; δεν έπαιξε ευτυχώς!!!!!!
Καλως το καινουργιο φρουτο.Φιλολογοι μειωμενου ωραριου.Τι γινεται ρε παιδια...Οταν εκανα τη δηλωση,εχοντας υποψιν τα περσινα δεδομενα δεν εβαλα μειωμενου παρα μονο στο νομο μου.Τωρα νομιζω οτι θα επρεπε να βαλω και σε διπλανους νομους για να ειμαι στο παιχνιδι.Που να το φανταστω τοτε.Προβληματιστηκα τωρα.ελεος με τη φετινη παρανοια.Παντως οσοι κληθηκαν μειωμενου καλο ειναι να μας πουν ποσες ωρες θα παρουν,τι λεφτα κλπ.Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο προβληματισμος μου.
....απλα ειναι θεμα εγωισμου και αξιοπρεπειας..........