0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου έσπασε τα νευρα ο κυριούλης σας... πήρα να ρωτήσω τι ώρα θα βγουν...μου ειπε πως ούτως ή αλλως απο Δευτέρα θα πρεπει να παρουσιαστούμε...του ειπα γιατί ουτως ή αλλως....μου απάντησε πως ειναι αδικο για οσους θα κληθουν μακρια, γιατί δεν θα προλάβουν,....του αντιμίλησα λέγοντας πως αυτοί που κλήθηκαν σε απομακρυσμένη από το σπίτι τους περιοχή..ξεκίνησαν ήδη από εχθες, μιας και δεν βγηκε εγκαίρως η απόφαση ανάκλησης....και ίσως θα ηταν δικαιο υπογράφοντας σημερα την σύμβαση να πληρωθούν εστω τη σημερινη μερα... και το αμφισβήτησε..... μου ειπε πως αυτό δεν έγινε με κανέναν..ολοι ενημερώθηκαν εγκαίρως..... μα θα με τρελάνεις κυριούλη;;;; εγω η ιδια δεν σε πηρα χθες και σου ειπα την περιπτωση μου;;;;; επίσης μια συνάδελφος ...προσλήφθηκε νωρίς και πρόλαβε να παρουσιαστεί και στο σχολείο.... με τα λιγα και τα πολλα...... μου ειπε πως δεν το πιστεύει!!!!!!!!!!!!! Το κεφάλι μου πόνεσε από τα νεύρα μου.... για να μου πει στο τέλος.... "δεν καταλαβαίνω γαιτί κάνουμε αυτήν τη συζήτηση!!!!".... "φυσικά και δεν καταλαβαίνεις, αγαπητέ μου"....θα απαντούσα, αν προλάβαινα!
Παράθεση από: G7 02 στις Δεκέμβριος 02, 2011, 11:01:38 πμΜου έσπασε τα νευρα ο κυριούλης σας... πήρα να ρωτήσω τι ώρα θα βγουν...μου ειπε πως ούτως ή αλλως απο Δευτέρα θα πρεπει να παρουσιαστούμε...του ειπα γιατί ουτως ή αλλως....μου απάντησε πως ειναι αδικο για οσους θα κληθουν μακρια, γιατί δεν θα προλάβουν,....του αντιμίλησα λέγοντας πως αυτοί που κλήθηκαν σε απομακρυσμένη από το σπίτι τους περιοχή..ξεκίνησαν ήδη από εχθες, μιας και δεν βγηκε εγκαίρως η απόφαση ανάκλησης....και ίσως θα ηταν δικαιο υπογράφοντας σημερα την σύμβαση να πληρωθούν εστω τη σημερινη μερα... και το αμφισβήτησε..... μου ειπε πως αυτό δεν έγινε με κανέναν..ολοι ενημερώθηκαν εγκαίρως..... μα θα με τρελάνεις κυριούλη;;;; εγω η ιδια δεν σε πηρα χθες και σου ειπα την περιπτωση μου;;;;; επίσης μια συνάδελφος ...προσλήφθηκε νωρίς και πρόλαβε να παρουσιαστεί και στο σχολείο.... με τα λιγα και τα πολλα...... μου ειπε πως δεν το πιστεύει!!!!!!!!!!!!! Το κεφάλι μου πόνεσε από τα νεύρα μου.... για να μου πει στο τέλος.... "δεν καταλαβαίνω γαιτί κάνουμε αυτήν τη συζήτηση!!!!".... "φυσικά και δεν καταλαβαίνεις, αγαπητέ μου"....θα απαντούσα, αν προλάβαινα!Θα μας τρελάνει τώρα και ο ευγενικός κύριος;;;Εγώ και η συνάδελφος που παρουσιαστήκαμε μαζί ,σήμερα, θα κάναμε κανονικά μάθημα στο σχολείο..Για να μην αναφερθούμε στους συναδέλφους που τρέχαν σαν τρελλοί για εισιτήρια ή ακόμα χειρότερα η ανακοίνωση αναστολής των προσλήψεων τους βρήκε καθ'δόν....Δεν λέω, τα λάθη είναι ανθρώπινα..Γίνονται ,όμως,προκλητικοί όταν απαντούν πως "όλοι ενημερώθηκαν εγκαίρως...." Το σφάλμα όμως δεν το διόρθωσαν εγκαίρως....Με το καλό να βγει η ε΄φάση και να είναι όλοι ικανοποιημένοι!![/quOΠαράθεση από: O.M.G στις Δεκέμβριος 02, 2011, 11:44:18 πμΠαράθεση από: G7 02 στις Δεκέμβριος 02, 2011, 11:01:38 πμΜου έσπασε τα νευρα ο κυριούλης σας... πήρα να ρωτήσω τι ώρα θα βγουν...μου ειπε πως ούτως ή αλλως απο Δευτέρα θα πρεπει να παρουσιαστούμε...του ειπα γιατί ουτως ή αλλως....μου απάντησε πως ειναι αδικο για οσους θα κληθουν μακρια, γιατί δεν θα προλάβουν,....του αντιμίλησα λέγοντας πως αυτοί που κλήθηκαν σε απομακρυσμένη από το σπίτι τους περιοχή..ξεκίνησαν ήδη από εχθες, μιας και δεν βγηκε εγκαίρως η απόφαση ανάκλησης....και ίσως θα ηταν δικαιο υπογράφοντας σημερα την σύμβαση να πληρωθούν εστω τη σημερινη μερα... και το αμφισβήτησε..... μου ειπε πως αυτό δεν έγινε με κανέναν..ολοι ενημερώθηκαν εγκαίρως..... μα θα με τρελάνεις κυριούλη;;;; εγω η ιδια δεν σε πηρα χθες και σου ειπα την περιπτωση μου;;;;; επίσης μια συνάδελφος ...προσλήφθηκε νωρίς και πρόλαβε να παρουσιαστεί και στο σχολείο.... με τα λιγα και τα πολλα...... μου ειπε πως δεν το πιστεύει!!!!!!!!!!!!! Το κεφάλι μου πόνεσε από τα νεύρα μου.... για να μου πει στο τέλος.... "δεν καταλαβαίνω γαιτί κάνουμε αυτήν τη συζήτηση!!!!".... "φυσικά και δεν καταλαβαίνεις, αγαπητέ μου"....θα απαντούσα, αν προλάβαινα!Θα μας τρελάνει τώρα και ο ευγενικός κύριος;;;Εγώ και η συνάδελφος που παρουσιαστήκαμε μαζί ,σήμερα, θα κάναμε κανονικά μάθημα στο σχολείο..Για να μην αναφερθούμε στους συναδέλφους που τρέχαν σαν τρελλοί για εισιτήρια ή ακόμα χειρότερα η ανακοίνωση αναστολής των προσλήψεων τους βρήκε καθ'δόν....Δεν λέω, τα λάθη είναι ανθρώπινα..Γίνονται ,όμως,προκλητικοί όταν απαντούν πως "όλοι ενημερώθηκαν εγκαίρως...." Το σφάλμα όμως δεν το διόρθωσαν εγκαίρως....Με το καλό να βγει η ε΄φάση και να είναι όλοι ικανοποιημένοι!!"O.M.G.".. όπως έλεγαν και οι περσινοί μου μαθητές!!!
Παράθεση από: G7 02 στις Δεκέμβριος 02, 2011, 11:01:38 πμΜου έσπασε τα νευρα ο κυριούλης σας... πήρα να ρωτήσω τι ώρα θα βγουν...μου ειπε πως ούτως ή αλλως απο Δευτέρα θα πρεπει να παρουσιαστούμε...του ειπα γιατί ουτως ή αλλως....μου απάντησε πως ειναι αδικο για οσους θα κληθουν μακρια, γιατί δεν θα προλάβουν,....του αντιμίλησα λέγοντας πως αυτοί που κλήθηκαν σε απομακρυσμένη από το σπίτι τους περιοχή..ξεκίνησαν ήδη από εχθες, μιας και δεν βγηκε εγκαίρως η απόφαση ανάκλησης....και ίσως θα ηταν δικαιο υπογράφοντας σημερα την σύμβαση να πληρωθούν εστω τη σημερινη μερα... και το αμφισβήτησε..... μου ειπε πως αυτό δεν έγινε με κανέναν..ολοι ενημερώθηκαν εγκαίρως..... μα θα με τρελάνεις κυριούλη;;;; εγω η ιδια δεν σε πηρα χθες και σου ειπα την περιπτωση μου;;;;; επίσης μια συνάδελφος ...προσλήφθηκε νωρίς και πρόλαβε να παρουσιαστεί και στο σχολείο.... με τα λιγα και τα πολλα...... μου ειπε πως δεν το πιστεύει!!!!!!!!!!!!! Το κεφάλι μου πόνεσε από τα νεύρα μου.... για να μου πει στο τέλος.... "δεν καταλαβαίνω γαιτί κάνουμε αυτήν τη συζήτηση!!!!".... "φυσικά και δεν καταλαβαίνεις, αγαπητέ μου"....θα απαντούσα, αν προλάβαινα!Θα μας τρελάνει τώρα και ο ευγενικός κύριος;;;Εγώ και η συνάδελφος που παρουσιαστήκαμε μαζί ,σήμερα, θα κάναμε κανονικά μάθημα στο σχολείο..Για να μην αναφερθούμε στους συναδέλφους που τρέχαν σαν τρελλοί για εισιτήρια ή ακόμα χειρότερα η ανακοίνωση αναστολής των προσλήψεων τους βρήκε καθ'δόν....Δεν λέω, τα λάθη είναι ανθρώπινα..Γίνονται ,όμως,προκλητικοί όταν απαντούν πως "όλοι ενημερώθηκαν εγκαίρως...." Το σφάλμα όμως δεν το διόρθωσαν εγκαίρως....Με το καλό να βγει η ε΄φάση και να είναι όλοι ικανοποιημένοι!!
ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ 53 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ .....ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
τα ζεπ σε σερρες και ημαθια δεν προχωρησαν?γιατι δεν καλεσε?