0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ινώ, δες το παραπάνω μήνυμά μου... δεν εννοούμε τις 2 συναδέλφους στη Γ΄Χαλκιδικής αλλά 2 άλλους συναδέλφους σε Α΄και Δ΄Χαλκιδικής.
Παράθεση από: tonik στις Δεκέμβριος 02, 2011, 07:14:15 μμΙνώ, δες το παραπάνω μήνυμά μου... δεν εννοούμε τις 2 συναδέλφους στη Γ΄Χαλκιδικής αλλά 2 άλλους συναδέλφους σε Α΄και Δ΄Χαλκιδικής.Δυστυχώς, τα κενά δεν υπήρχαν και τα απέσυραν, ενώ οι συναδέλφισσες δεν μετακινήθηκαν κάπου αλλού.
Παράθεση από: faz στις Δεκέμβριος 02, 2011, 07:19:24 μμΠαράθεση από: tonik στις Δεκέμβριος 02, 2011, 07:14:15 μμΙνώ, δες το παραπάνω μήνυμά μου... δεν εννοούμε τις 2 συναδέλφους στη Γ΄Χαλκιδικής αλλά 2 άλλους συναδέλφους σε Α΄και Δ΄Χαλκιδικής.Δυστυχώς, τα κενά δεν υπήρχαν και τα απέσυραν, ενώ οι συναδέλφισσες δεν μετακινήθηκαν κάπου αλλού.δυστυχώς..έτσι είναι... πόσο απαράδεκτο!!!
υπαρχει καπου εστω ο τελευταιος εκκαθαρισμενος πινακας?
Παράθεση από: ahgioma στις Δεκέμβριος 02, 2011, 07:58:06 μμυπαρχει καπου εστω ο τελευταιος εκκαθαρισμενος πινακας?http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/02-12-11-proslipseis-anapliroton-ekpaideytikon-dbathmias-ekpaideysis.html
Η της Δ Χαλκιδικης κληθηκε σημερα Γ Ροδοπης, επειδη ειναι γνωστη μου το προσεξα,δεν την περασε λοιπον το συστημα.
Παιδιά αν κατάλαβα καλά συνάδελφοι που προσελήφθησαν προχτές τώρα δεν κλήθηκαν;