0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια είναι κανείς απο θεσσαλονίκη...φιλόλογος?
Παράθεση από: inw στις Δεκέμβριος 02, 2011, 08:32:17 μμΠαιδιά αν κατάλαβα καλά συνάδελφοι που προσελήφθησαν προχτές τώρα δεν κλήθηκαν;ακριβώς...
Παιδιά αν κατάλαβα καλά συνάδελφοι που προσελήφθησαν προχτές τώρα δεν κλήθηκαν;
Παράθεση από: G7 02 στις Δεκέμβριος 02, 2011, 06:55:34 μμακριβώς....μέχρι χθες υπήρχαν 2 κενά στη Χαλκιδική...τα οποία "χάθηκαν".. και γεννήθηκε ένα κενό στη Γ' Φθιώτιδος.... τι να πω.... λυπάμαι πραγματικά για τους 2 συναδέλφους... δεν ξέρω τι πρέπει ή τι μπορούν να κάνουν.... απλά μην απελπίζεστε, αν είναι εύκολο!Δύο κοπέλες που είχαν κληθεί Γ ' Χαλκιδικής κλήθηκαν και σήμερα Χαλκιδική.
ακριβώς....μέχρι χθες υπήρχαν 2 κενά στη Χαλκιδική...τα οποία "χάθηκαν".. και γεννήθηκε ένα κενό στη Γ' Φθιώτιδος.... τι να πω.... λυπάμαι πραγματικά για τους 2 συναδέλφους... δεν ξέρω τι πρέπει ή τι μπορούν να κάνουν.... απλά μην απελπίζεστε, αν είναι εύκολο!
Παράθεση από: inw στις Δεκέμβριος 02, 2011, 07:12:16 μμΠαράθεση από: G7 02 στις Δεκέμβριος 02, 2011, 06:55:34 μμακριβώς....μέχρι χθες υπήρχαν 2 κενά στη Χαλκιδική...τα οποία "χάθηκαν".. και γεννήθηκε ένα κενό στη Γ' Φθιώτιδος.... τι να πω.... λυπάμαι πραγματικά για τους 2 συναδέλφους... δεν ξέρω τι πρέπει ή τι μπορούν να κάνουν.... απλά μην απελπίζεστε, αν είναι εύκολο!Δύο κοπέλες που είχαν κληθεί Γ ' Χαλκιδικής κλήθηκαν και σήμερα Χαλκιδική.Την μία που ήταν Δ Χαλκιδικής την πήραν Γ Ροδόπης ΖΕΠ και την άλλη πουθενά.
καλημερα γνωριζει κανεις αν εχουν καλεσει ωρομισθιους φιλολογους?Καλησπέρα! Από Δ.Ε. Α' Πειραιά μου είπαν ότι θα πάρουν ωρομίσθιους ή το πολύ ακω.
Παράθεση από: ahgioma στις Δεκέμβριος 05, 2011, 01:45:32 μμκαλημερα γνωριζει κανεις αν εχουν καλεσει ωρομισθιους φιλολογους?Καλησπέρα! Από Δ.Ε. Α' Πειραιά μου είπαν ότι θα πάρουν ωρομίσθιους ή το πολύ ακω. Ακω με ωρομίσθιους έχει μεγάλη διαφορά... ΑΚΩ ή ωρομίσθιους θα πάρουν?