0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα .....Σήμερα υπεγραψα τη σύμβαση στην α΄θεσσαλονίκης . Μουδωσαν περίπου 10 ωρες και αναμένω για τις υπόλοιπες ( σ άλλο σχολείο φυσικά ) Η υπεύθυνη μου είπε πως θα προκείψουν κάποια κενά λόγω συνταξιοδοτήσεων
Συναδελφοι καλησπερα.σημερα το βραδυ θα μιλησω με αιρετο δικο μας αρκετα συνεργασιμο και θα ζητησω πληροφοριες για συνταξιοδοτησεις.θα σας ενημερωσω αυριο κ ευχομαι να σας μεταφερω καλα νεα.
Το κένό της β'ανατολ. Αττικής καλύφθηκε....μένει ένα ακέραιο κένο στην Α' Ανατολικής (ΑΚΩ)Επίσης είδα με τα μάτια μου...για κενά 60 ωρών που προέκυψαν από 3 σχολεία της Β'Ανατολ.Αττικής καλύφθηκαν από 5 ΑΜΩ και όχι από 3 ΑΚΩ.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Υπουργείο Παιδείας πιθανότατα σήμερα θα ανακοινωθούν προσληψεις αναπληρωτών για την Άθμια. Θα είναι οι τελευταίες προσλήψεις για το τρέχον έτος (2011) και θα αφορά ολιγάριθμους δασκάλους και νηπιαγωγούς και ΑΜΩ ειδικοτήτων. Ευχόμαστε καλή τοποθέτηση στους προσλαμβανομένου Sto paideia-ergasia γραφει οτι αυτες θα ειναι οι τελευταιες προσληψεις για το 2011.Στη ββαθμια να μην περιμενουμε αλλες προσληψεις μεσα στον μηνα;
Παράθεση από: werm στις Δεκέμβριος 08, 2011, 10:53:08 πμ Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Υπουργείο Παιδείας πιθανότατα σήμερα θα ανακοινωθούν προσληψεις αναπληρωτών για την Άθμια. Θα είναι οι τελευταίες προσλήψεις για το τρέχον έτος (2011) και θα αφορά ολιγάριθμους δασκάλους και νηπιαγωγούς και ΑΜΩ ειδικοτήτων. Ευχόμαστε καλή τοποθέτηση στους προσλαμβανομένου Sto paideia-ergasia γραφει οτι αυτες θα ειναι οι τελευταιες προσληψεις για το 2011.Στη ββαθμια να μην περιμενουμε αλλες προσληψεις μεσα στον μηνα; Στο paideia-ergasia εννοούν ότι οι αναμενόμενες προσλήψεις θα είναι οι τελευταίες για το 2011 στην πρωτοβάθμια... δεν αναφέρεται καθόλου η δευτεροβάθμια... προσωπικά το θεωρώ λιγότερο πιθανό, ελπίζω όμως και εύχομαι να γίνει άλλη μία φάση πριν τις γιορτές, δεν έχω όμως πληροφόρηση.