0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και μακαρι να ειναι ακω τα πιο πολλα , μη με προσπερασει το συστημα παλι (Τονικ μου σορρυ αν ξυνω πληγες )
Δυστυχώς απο τους 7 σχολικούς συμβούλους φιλολόγους στην Ανατ.Μακεδονία -Θράκη δημιουργείται ένα κενό στην Καβάλα, και 1
Μιας και απ' ό,τι φαίνεται πάμε για Δευτέρα, καλό Σαββατοκύριακο ...Επιπλέον, μιας και τα κενά είναι αρκετά, για την εποχή, πάρτε δυνάμεις, μας περιμένει δουλεία και, μάλιστα, αδρά αμειβόμενη!Εύχομαι, ειδικά στην tonik, την καλύτερη τοποθέτηση ... ΟΧΙ άλλο "πήδημα".
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιανουαρίου 12, 2012, 06:52:02 pmΣήμερα πήγα στην Καβάλα για να ρωτήσω αν γνωρίζουν για κενά φιλολόγων. Μου είπαν ότι τους ζητήθηκε από το υπουργείο να τα δηλώσουν, καθώς επίκειται φάση. Τα κενά είνα 4, ένα στη
Σήμερα πήγα στην Καβάλα για να ρωτήσω αν γνωρίζουν για κενά φιλολόγων. Μου είπαν ότι τους ζητήθηκε από το υπουργείο να τα δηλώσουν, καθώς επίκειται φάση. Τα κενά είνα 4, ένα στη
εγινε ανακληση αποσπασεων .3 κενα στην αττικη.επισης 2 κενα απο κυησεις στην β αθηνας και 1 14 ωρες στην α αθηνας απο ασχολικο συμβουλο.