0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη οι καιροι ειναι χαλεποι και χρειαζεται αγωνιστικοτητα θα παρακαλουσα τους συναδελφους ως μελος του προεδρειου του πανελληνιου συλλογου αναπληρωτων φιλολογων να γινουν επισημα μελη του συλλογου.Η μαχη δεν δινεται στα φορουμ και αναμενοντας φαση προσληψης αλλα στο φορουμ των φιλολογων του συλλογου μας οπου μπορουν ολοι οι συναδελφοι φιλολογοι να ενημερωθουν με αντικειμενικοτητα για ολα τα θεματα που μας αφορουν ακομα και για τα κενα.ειναι λυπηρο να δινουμε το παρον πριν απο καθε φαση.Ασ το συνειδητοποιησουμε οσο ειναι καιρος!δεν θιγω κανενα απλως ζητω την συνδρομη κ την κατανοηση σας .ευχαριστω!
Παράθεση από: θάνος73 στις Ιανουάριος 16, 2012, 04:25:35 μμπώς μπορώ να μάθω αν υπάρχουν και πόσα κενά σε αττική και κορινθία; Νομίζω, μόνο με πληροφορίες από τις διευθύνσεις.... Δεν είναι απλό... Όποιος έχει πηγές, ας ενημερώσει!!!
πώς μπορώ να μάθω αν υπάρχουν και πόσα κενά σε αττική και κορινθία;
Λοιπόν ,προτείνω όσοι κληθούν στην Αττική , να αφεθούν μετά σε λαικό προσκύνημα για δύο λόγους .Πρώτα να δούμε αν είναι όντως αληθινοί και μετά να χαρακτηριστούν συλλεκτικά κομμάτια ανεκτίμητης αξίας !
Παράθεση από: trelamenos στις Ιανουάριος 16, 2012, 06:54:11 μμεπειδη οι καιροι ειναι χαλεποι και χρειαζεται αγωνιστικοτητα θα παρακαλουσα τους συναδελφους ως μελος του προεδρειου του πανελληνιου συλλογου αναπληρωτων φιλολογων να γινουν επισημα μελη του συλλογου.Η μαχη δεν δινεται στα φορουμ και αναμενοντας φαση προσληψης αλλα στο φορουμ των φιλολογων του συλλογου μας οπου μπορουν ολοι οι συναδελφοι φιλολογοι να ενημερωθουν με αντικειμενικοτητα για ολα τα θεματα που μας αφορουν ακομα και για τα κενα.ειναι λυπηρο να δινουμε το παρον πριν απο καθε φαση.Ασ το συνειδητοποιησουμε οσο ειναι καιρος!δεν θιγω κανενα απλως ζητω την συνδρομη κ την κατανοηση σας .ευχαριστω!++++++++
επειδη οι καιροι ειναι χαλεποι και χρειαζεται αγωνιστικοτητα θα παρακαλουσα τους συναδελφους ως μελος του προεδρειου του πανελληνιου συλλογου αναπληρωτων φιλολογων να γινουν επισημα μελη του συλλογου.Η μαχη δεν δινεται στα φορουμ και αναμενοντας φαση προσληψης αλλα στο φορουμ των φιλολογων του συλλογου μας οπου μπορουν ολοι οι συναδελφοι φιλολογοι να ενημερωθουν με αντικειμενικοτητα για ολα τα θεματα που μας αφορουν ακομα και για τα κενα.ειναι λυπηρο να δινουμε το παρον πριν απο καθε φαση.Ασ το συνειδητοποιησουμε οσο ειναι καιρος!δεν θιγω κανενα απλως ζητω την συνδρομη κ την κατανοηση σας .ευχαριστω!++++++++
Παράθεση από: sgrig στις Ιανουάριος 16, 2012, 04:44:31 μμΠαράθεση από: θάνος73 στις Ιανουάριος 16, 2012, 04:25:35 μμπώς μπορώ να μάθω αν υπάρχουν και πόσα κενά σε αττική και κορινθία; Νομίζω, μόνο με πληροφορίες από τις διευθύνσεις.... Δεν είναι απλό... Όποιος έχει πηγές, ας ενημερώσει!!!Και σε δευτεροβάθμιες μαζεύουν τα κενά. Ήδη στο σχολείο που είμαι δημιουργήθηκε τώρα ένα κενό (16 ώρες) από συνταξιοδότηση ξενόγλωσσης καθηγήτριας, η οποία είχε πολλές ώρες ιστορία. Είμαι στη β΄Ημαθίας, Αλεξάνδρεια και περιμένουμε τώρα άτομο να καλέσουν.
αν και δεν ειμαι φιλολογος,αλλα βοηθωντας τη συζητηση, ενημερωνω για ενα κενο φιλολογου γεματο,λογω εγκυνοσυνης-19 ωρες- Γ θεσσαλονικης...καλο κουραγιο παιδια και γρηγορα να παρουν κι αλλη φαση...