0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σημερα ζουμε το παραλογο!!!!
το οτι αναφερεις Τονια οτι η φαση ματαιωθηκε ειναι σχημα λογου ή ξερεις και ξερουν και οι υπολοιποι κατι που δε ξερω??...δεν ειδα κατι τετοιο γραμμενο καπου...ενημερωστε με , νομιζω παθαινω εμφραγμα αν ισχυει
Παράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 18, 2012, 12:15:40 μμτο οτι αναφερεις Τονια οτι η φαση ματαιωθηκε ειναι σχημα λογου ή ξερεις και ξερουν και οι υπολοιποι κατι που δε ξερω??...δεν ειδα κατι τετοιο γραμμενο καπου...ενημερωστε με , νομιζω παθαινω εμφραγμα αν ισχυειΗρέμησε βρε κορίτσι μου! Εννοούσα ότι δε βγήκε χθες, ενώ από Παρασκευή περιμέναμε για Δευτέρα-Τρίτη!Μη μου πάθεις και τίποτα και φταίω εγώ!
Ψυχραιμία παιδιά.
Δίκαιο έχεις μικρή μου,όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε μήνες τώρα.Δε θα της κάνουμε τη χάρη της αννιώς να τρελαθούμε κιόλας.
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 18, 2012, 12:31:23 μμΠαράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 18, 2012, 12:15:40 μμτο οτι αναφερεις Τονια οτι η φαση ματαιωθηκε ειναι σχημα λογου ή ξερεις και ξερουν και οι υπολοιποι κατι που δε ξερω??...δεν ειδα κατι τετοιο γραμμενο καπου...ενημερωστε με , νομιζω παθαινω εμφραγμα αν ισχυειΗρέμησε βρε κορίτσι μου! Εννοούσα ότι δε βγήκε χθες, ενώ από Παρασκευή περιμέναμε για Δευτέρα-Τρίτη!Μη μου πάθεις και τίποτα και φταίω εγώ! Πες το βρε παιδι μου ...και γω υπεθεσα αναβολη οριστικη και χτενισα ολα τα φορα...
Παράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 18, 2012, 12:37:30 μμΠαράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 18, 2012, 12:31:23 μμΠαράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 18, 2012, 12:15:40 μμτο οτι αναφερεις Τονια οτι η φαση ματαιωθηκε ειναι σχημα λογου ή ξερεις και ξερουν και οι υπολοιποι κατι που δε ξερω??...δεν ειδα κατι τετοιο γραμμενο καπου...ενημερωστε με , νομιζω παθαινω εμφραγμα αν ισχυειΗρέμησε βρε κορίτσι μου! Εννοούσα ότι δε βγήκε χθες, ενώ από Παρασκευή περιμέναμε για Δευτέρα-Τρίτη!Μη μου πάθεις και τίποτα και φταίω εγώ! Πες το βρε παιδι μου ...και γω υπεθεσα αναβολη οριστικη και χτενισα ολα τα φορα... Εκτός από .... χτένισμα στα φόρα μήπως πήρες και κανένα τηλέφωνο στο υπουργείο; Να μάθουμε τουλάχιστον αν θα βγει σήμερα ή όχι...
Στο 2103443426 παίρνεις; Πού είναι ο "ευγενικός κυριούλης" που μας ενημέρωνε;