0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ' εμένα που μίλησα πριν λίγο με το Υπουργείο μου είπαν το αργότερο μέχρι Παρασκευή αλλά δεν απάντησαν στο θέμα του αριθμού: "Αυτό αφορά την ηγεσία του υπουργείου!"
Μολις μιλησα με τον κυριουλη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wooooooooooow !!!! σημερα δε θα βγει τπτ , μεχρι παρασκευη αλλα σημερα οχι
Παράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 18, 2012, 04:08:18 μμΜολις μιλησα με τον κυριουλη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wooooooooooow !!!! σημερα δε θα βγει τπτ , μεχρι παρασκευη αλλα σημερα οχι Ευχαριστούμε... πάλι θα συρθούμε ως την Παρασκευή τελικά... από Παρασκευή σε Παρασκευή...
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 18, 2012, 04:10:47 μμΠαράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 18, 2012, 04:08:18 μμΜολις μιλησα με τον κυριουλη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wooooooooooow !!!! σημερα δε θα βγει τπτ , μεχρι παρασκευη αλλα σημερα οχι Ευχαριστούμε... πάλι θα συρθούμε ως την Παρασκευή τελικά... από Παρασκευή σε Παρασκευή...Nαι αλλα μετα ερχεται η Δευτερα...απο Δευτερα θα παω παραπερα ( σε καποιο σχολειο ευχομαι για ολους μας), που λεει και ο Κιαμος...
Τι σημαίνει "χτένισμα στα φόρα";;;
Παράθεση από: G7 02 στις Ιανουάριος 18, 2012, 04:16:29 μμΤι σημαίνει "χτένισμα στα φόρα";;; Εξονυχιστικό ψάξιμο στις δημόσιες συζητήσεις ιστοσελίδων.
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 18, 2012, 04:20:21 μμΠαράθεση από: G7 02 στις Ιανουάριος 18, 2012, 04:16:29 μμΤι σημαίνει "χτένισμα στα φόρα";;; Εξονυχιστικό ψάξιμο στις δημόσιες συζητήσεις ιστοσελίδων.πσσσσσσσσσσ...αν εισαι φιλολογος ομως , η διευκρινιση ειναι ακριβειας....
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 18, 2012, 04:20:21 μμΠαράθεση από: G7 02 στις Ιανουάριος 18, 2012, 04:16:29 μμΤι σημαίνει "χτένισμα στα φόρα";;; Εξονυχιστικό ψάξιμο στις δημόσιες συζητήσεις ιστοσελίδων.ωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! μάλιστα!!! μου αρέσει!!! χα χα χα!!!
Δε νομίζω ότι ο κυριούλης γνωρίζει απόλυτα το χρόνο...Αν θυμάμαι καλά, έχει διαψευστεί στο παρελθόν...
Παράθεση από: sgrig στις Ιανουάριος 18, 2012, 04:16:05 μμΔε νομίζω ότι ο κυριούλης γνωρίζει απόλυτα το χρόνο...Αν θυμάμαι καλά, έχει διαψευστεί στο παρελθόν...δεν ηταν απολυτος ...στο περιπου ηταν ...μαλλον ειπε Παρασκευη , μην παει και απο Δευτερα φοβαμαι ( χωρις να θελω να γινω μαυρογατα ) ....τα φορα ειναι ο πληθυντικος του forum