0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά οι ΑΜΩ δε μπορούν να γίνουν ΑΚΩ αν βγει κενό στην περιοχή που είναι? ακόμα και αν είναι σε ΖΕΠ?
Πήρα τον κυριούλη,επιτέλους το σήκωσε.Σίγουρα αύριο,μπορεί και σήμερα αν προλάβουν.Αριθμό δεν είπε,παρόλο που τον έκανα Θεό.Όταν του είπα γιατί ο Μπράτης μαθαίνει μου είπε πως το υπουργείο τον μάλωσε γιατί δίνει πληροφορίες.
Είπα στον κυριούλη ότι είμαι η πρόεδρος του ΠΑΣΑΦ μπας και μου κάτι και μου λέει: είτε πρόεδρος είστε είτε απλός πολίτης δεν μπορώ να σας πω.
Παράθεση από: inw στις Ιανουάριος 19, 2012, 12:47:39 μμΕίπα στον κυριούλη ότι είμαι η πρόεδρος του ΠΑΣΑΦ μπας και μου κάτι και μου λέει: είτε πρόεδρος είστε είτε απλός πολίτης δεν μπορώ να σας πω. Αχ, και ήθελα να στο πω, να επικαλεστείς την ιδιότητά σου, ελπίζοντας να σου πει περισσότερα!!!
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 19, 2012, 12:51:21 μμΠαράθεση από: inw στις Ιανουάριος 19, 2012, 12:47:39 μμΕίπα στον κυριούλη ότι είμαι η πρόεδρος του ΠΑΣΑΦ μπας και μου κάτι και μου λέει: είτε πρόεδρος είστε είτε απλός πολίτης δεν μπορώ να σας πω. Αχ, και ήθελα να στο πω, να επικαλεστείς την ιδιότητά σου, ελπίζοντας να σου πει περισσότερα!!! Εγώ την επικαλέστηκα αλλά αυτός με συνέδεσε με Κάιρο.