0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά πράγματι προηγήθηκαν οι προσλήψεις της πρωτοβάθμιας. Εμείς της δευτεροβάθμιας ... πάλι δεύτεροι!!!Να το ξεχάσουμε για σήμερα;
Με το καλό....Πάρτε παιδιά τηλέφωνο στον κυριούλη, κάθε πρωί περνάω απ' το Μαρούσι, αλλά δεν τον συναντώ πουθενά ...Εάν θα βγούν σήμερα, θα είναι σίγουρα στο τηλέφωνο.Εύχομαι τα καλύτερα...
Δεν ξέρω πώς είναι εμφανισιακά, αυτό που ξέρω είναι ότι η Adigoni είναι παλιά "αγαπημένη" του κυριούλη!!! Αν έπαιρνε αυτή, θα της έλεγε σίγουρα!!! Φιλιά, Adigonaki!!!
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 19, 2012, 04:42:33 μμΤελικά πράγματι προηγήθηκαν οι προσλήψεις της πρωτοβάθμιας. Εμείς της δευτεροβάθμιας ... πάλι δεύτεροι!!!Να το ξεχάσουμε για σήμερα;Mα παντα ετσι δε γινεται? σημερα ταξιδευα μιση μερα , φτανω σπιτι μου με την ελπιδα οτι θα παρω ξανα τη βαλιτσα για την αναπληρωση και ακομη τπτ...??ἔχω τη βαλιτσα ετοιμη λεμε ΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 19, 2012, 05:29:20 μμΔεν ξέρω πώς είναι εμφανισιακά, αυτό που ξέρω είναι ότι η Adigoni είναι παλιά "αγαπημένη" του κυριούλη!!! Αν έπαιρνε αυτή, θα της έλεγε σίγουρα!!! Φιλιά, Adigonaki!!!To γνωριζω αυτο ,με τη φαση δεν γνωριζω και βραζω στο ζουμι μου... περασε και η γιορτη σου και τιποτις ακομη...
Παράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 19, 2012, 04:55:26 μμΠαράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 19, 2012, 04:42:33 μμΤελικά πράγματι προηγήθηκαν οι προσλήψεις της πρωτοβάθμιας. Εμείς της δευτεροβάθμιας ... πάλι δεύτεροι!!!Να το ξεχάσουμε για σήμερα;Mα παντα ετσι δε γινεται? σημερα ταξιδευα μιση μερα , φτανω σπιτι μου με την ελπιδα οτι θα παρω ξανα τη βαλιτσα για την αναπληρωση και ακομη τπτ...??ἔχω τη βαλιτσα ετοιμη λεμε ΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕσύ πού γυρνάς, καρντάσι, τέτοιες μέρες, τέτοιες ώρες;;; Α, πα πα πα, δεν κάθεσαι στα αυγά σου!!! Και αναρωτιόμουν, πού χάθηκες σήμερα!
Άντε...άντε βγάλτε τα... και παρακαλώ να είναι μέσα τα ονόματα όλων των αγαπημένων - αλλά και μη - συναδέλφων.... ευχαριστώ! άντε!! άντε λεμε!!!