0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς το "μαγαζί" = υπουργείο έκλεισε για σήμερα! Δεν απαντά κανείς στο τηλέφωνο και η διαύγεια σταμάτησε να αναρτά αποφάσεις. Μάλλον το μαρτύριό μας παρατείνεται μέχρι αύριο... φαίνεται ότι για κάποιους από εμάς η ανάσταση θα έρθει αφού σκαρφαλώσουμε στην ψηλότερη κορυφογραμμή του Γολγοθά...
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 19, 2012, 06:17:15 μμΔυστυχώς το "μαγαζί" = υπουργείο έκλεισε για σήμερα! Δεν απαντά κανείς στο τηλέφωνο και η διαύγεια σταμάτησε να αναρτά αποφάσεις. Μάλλον το μαρτύριό μας παρατείνεται μέχρι αύριο... φαίνεται ότι για κάποιους από εμάς η ανάσταση θα έρθει αφού σκαρφαλώσουμε στην ψηλότερη κορυφογραμμή του Γολγοθά...μα εχουμε σκαρφαλωσει ηδη...
Παράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 19, 2012, 06:19:48 μμΠαράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 19, 2012, 06:17:15 μμΔυστυχώς το "μαγαζί" = υπουργείο έκλεισε για σήμερα! Δεν απαντά κανείς στο τηλέφωνο και η διαύγεια σταμάτησε να αναρτά αποφάσεις. Μάλλον το μαρτύριό μας παρατείνεται μέχρι αύριο... φαίνεται ότι για κάποιους από εμάς η ανάσταση θα έρθει αφού σκαρφαλώσουμε στην ψηλότερη κορυφογραμμή του Γολγοθά...μα εχουμε σκαρφαλωσει ηδη...Το ξέρω καλή μου... πώς να περιγράψω το ότι θα πρέπει να περιμένουμε άλλη μία μέρα;;; Προσωπικά, όχι απλά σκαρφάλωσα... έτοιμη να πηδήξω από εκεί πάνω είμαι...
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 19, 2012, 06:22:49 μμΠαράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 19, 2012, 06:19:48 μμΠαράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 19, 2012, 06:17:15 μμΔυστυχώς το "μαγαζί" = υπουργείο έκλεισε για σήμερα! Δεν απαντά κανείς στο τηλέφωνο και η διαύγεια σταμάτησε να αναρτά αποφάσεις. Μάλλον το μαρτύριό μας παρατείνεται μέχρι αύριο... φαίνεται ότι για κάποιους από εμάς η ανάσταση θα έρθει αφού σκαρφαλώσουμε στην ψηλότερη κορυφογραμμή του Γολγοθά...μα εχουμε σκαρφαλωσει ηδη...Το ξέρω καλή μου... πώς να περιγράψω το ότι θα πρέπει να περιμένουμε άλλη μία μέρα;;; Προσωπικά, όχι απλά σκαρφάλωσα... έτοιμη να πηδήξω από εκεί πάνω είμαι...Λοιπον , παω για καφε !!! ντυσου και ελα !!!!!!!!!!!!!
ξέρει κανείς αριθμό αναπληρωτών; για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε!
Παράθεση από: θάνος73 στις Ιανουάριος 19, 2012, 06:32:21 μμξέρει κανείς αριθμό αναπληρωτών; για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε!Έλα, ντε..... Γιατί μια αναμονή αξίζει ανάλογα με τον αριθμό... Αν είναι κάτι σαν τη Δ΄ ή Γ΄ φάση.......
Παράθεση από: sgrig στις Ιανουάριος 19, 2012, 06:34:49 μμΠαράθεση από: θάνος73 στις Ιανουάριος 19, 2012, 06:32:21 μμξέρει κανείς αριθμό αναπληρωτών; για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε!Έλα, ντε..... Γιατί μια αναμονή αξίζει ανάλογα με τον αριθμό... Αν είναι κάτι σαν τη Δ΄ ή Γ΄ φάση.......Άλλο Γ΄(51), άλλο Δ΄(20)... Προσωπικά περιμένω μία φάση σαν τη Γ΄και Ε΄, γύρω στα 50 άτομα... μακάρι βέβαια να είναι πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός... προσωπική εικασία, μια και τον αριθμό τον κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό πια...
Εμείς οι Αθηναίοι τι να περιμένουμε...... Ζήσε Μάρτη μου... Στην Η΄ φάση...