0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tonik σε εχει πηδηξει κ εσενα το συστημα λογω θασσαλονικης?
Παράθεση από: trelamenos στις Ιανουάριος 20, 2012, 10:51:09 πμtonik σε εχει πηδηξει κ εσενα το συστημα λογω θασσαλονικης?Με εκπλήσσει που ρωτάς!!! Έχω καταντήσει το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα..."πηδήματος" ... 5 φορές!!! Αλλά όχι μόνο λόγω Θεσσαλονίκης, λόγω κ. Μακεδονίας!!!
Ελπίζω να βγάλει θέσεις η Αττική και η Θεσσαλονίκη να φύγετε βρε παιδιά. Είναι κρίμα τόσον καιρό να περιμένετε.
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 20, 2012, 10:54:22 πμΠαράθεση από: trelamenos στις Ιανουάριος 20, 2012, 10:51:09 πμtonik σε εχει πηδηξει κ εσενα το συστημα λογω θασσαλονικης?Με εκπλήσσει που ρωτάς!!! Έχω καταντήσει το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα..."πηδήματος" ... 5 φορές!!! Αλλά όχι μόνο λόγω Θεσσαλονίκης, λόγω κ. Μακεδονίας!!!στο σπιτι του κρεμασμενου δε τα ρωταμε αυτα... ...θα συνεχιζα το συλλογισμο μου , αλλα η λογικρισια δικαιως θα με αφοριζε...
Για να σκοτωσουμε την αναμονη θελετε να παιξουμε στοιχηματα τι ωρα θα βγουν και οποιος ειναι πιο κοντα να κανει το μισο παχυλο πρωτο μισθο του δωρο στους υπολοιπους
Παράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 20, 2012, 11:06:01 πμΓια να σκοτωσουμε την αναμονη θελετε να παιξουμε στοιχηματα τι ωρα θα βγουν και οποιος ειναι πιο κοντα να κανει το μισο παχυλο πρωτο μισθο του δωρο στους υπολοιπους Είναι τόσο παχυλός, που αν χάσω και το μισό, θα πηγαίνω με ωτοστόπ στο σχολείο!!!
Παράθεση από: tonik στις Ιανουάριος 20, 2012, 11:08:18 πμΠαράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 20, 2012, 11:06:01 πμΓια να σκοτωσουμε την αναμονη θελετε να παιξουμε στοιχηματα τι ωρα θα βγουν και οποιος ειναι πιο κοντα να κανει το μισο παχυλο πρωτο μισθο του δωρο στους υπολοιπους Είναι τόσο παχυλός, που αν χάσω και το μισό, θα πηγαίνω με ωτοστόπ στο σχολείο!!! ?και με τα ποδια για να διατηρεις το κορμι το φιδισιο...