0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: trelamenos στις Ιανουάριος 20, 2012, 05:38:22 μμτου χρονου σας το λεω,πρωτα να ειμαστε γεροι ,βαζω κουτι.το φετινο με αρρωστησε!!!!?και μενα το κουτι απο Θεσσαλονικη με στελνει Κρητη ...δεν ειν κακο !!!! Οι Κρητσικακιδες ταιριαζουν με τους βορειοελλαδιτες ...και οσο σκεφτομαι οτι με τη μουρλα που ειχα για την Κρητη ετυχε η παρεα μου στο πανεπιστημιο να ναι Κρητικοι...αν δε ριξαμε χορους στα Αγριμια !!!!!!!!!!( και η μαμα μου με ταχυκαρδιες μην παντρευτω κρητικο και φυγω μακρυα !!! ...α ρε μανα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )Κρητηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....
του χρονου σας το λεω,πρωτα να ειμαστε γεροι ,βαζω κουτι.το φετινο με αρρωστησε!!!!
τι σχεση εχει το νουμερο 761 τονικ με το 46 που εγραψε ο τρελαμενος? δεν καταλαβαινω τιποτα
Δεν μπορώ με εδώ και μισή ώρα να ανοίξω τη σελίδα του υπουργείου! Συμβαίνει κάτι; Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ένα αρχείο με τα ονόματα των φιλολόγων;
αν υπαρχει προβλημα μ αυτο το ατομο στον πινακα καταρακυλαμε 1 θεση??τελεια ...παλι Κρητη παω...χοχο!!!!!!!!!
Εύχομαι οποιαδήποτε αλλαγή να είναι μόνο για καλό!Ειδικά για εσένα tonik μετά απο διαλογισμό τόσων φάσεων δε θέλω ούτε να υποθέτω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην κλήση σου! Θα ευχηθώ μόνο καλή τοποθέτηση σε όλους τους μάρτυρες-φιλολόγους!!!!