0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eri02 στις Ιανουάριος 20, 2012, 06:39:03 μμΠαράθεση από: trelamenos στις Ιανουάριος 20, 2012, 05:38:22 μμτου χρονου σας το λεω,πρωτα να ειμαστε γεροι ,βαζω κουτι.το φετινο με αρρωστησε!!!!?και μενα το κουτι απο Θεσσαλονικη με στελνει Κρητη ...δεν ειν κακο !!!! Οι Κρητσικακιδες ταιριαζουν με τους βορειοελλαδιτες ...και οσο σκεφτομαι οτι με τη μουρλα που ειχα για την Κρητη ετυχε η παρεα μου στο πανεπιστημιο να ναι Κρητικοι...αν δε ριξαμε χορους στα Αγριμια !!!!!!!!!!( και η μαμα μου με ταχυκαρδιες μην παντρευτω κρητικο και φυγω μακρυα !!! ...α ρε μανα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )Κρητηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....Κόπιασε!Με το καλό να μας έρθεις στην Κρήτη, μπας και μας φέρεις γούρι και δουλέψουμε κι εμείς φέτος... Είμαι σαράντα τόσα άτομα πίσω από τον τελευταίο...κλαψ...Συγχαρητήρια πάντως σε όλους και όλες σας!
Παράθεση από: trelamenos στις Ιανουάριος 20, 2012, 05:38:22 μμτου χρονου σας το λεω,πρωτα να ειμαστε γεροι ,βαζω κουτι.το φετινο με αρρωστησε!!!!?και μενα το κουτι απο Θεσσαλονικη με στελνει Κρητη ...δεν ειν κακο !!!! Οι Κρητσικακιδες ταιριαζουν με τους βορειοελλαδιτες ...και οσο σκεφτομαι οτι με τη μουρλα που ειχα για την Κρητη ετυχε η παρεα μου στο πανεπιστημιο να ναι Κρητικοι...αν δε ριξαμε χορους στα Αγριμια !!!!!!!!!!( και η μαμα μου με ταχυκαρδιες μην παντρευτω κρητικο και φυγω μακρυα !!! ...α ρε μανα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )Κρητηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....
του χρονου σας το λεω,πρωτα να ειμαστε γεροι ,βαζω κουτι.το φετινο με αρρωστησε!!!!
και αν ανακληθει τι ωρα θα γινει αυτο??
γινεται να εισαι στο 1700 με 24 μορια τοσα τουλαχιστον εχει το 761 κανω λαθος?
Καλή τοποθέτηση στους προσληφθέντες. Πού πήγαν όμως τα ονόματα; Ψάχνω να τα βρω, αλλά... Ελπίζω να μη γίνει το ιδιο με την προηγούμενη φάση...
σημερα ειναι παρασκευη αν κανουν διορθωση δευτερα???και οσοι εχουμε ηδη ξεκινησει?...
μπορουμε να παρουμε τηλ. στο υπουργειο?
Παράθεση από: gad στις Ιανουάριος 20, 2012, 08:16:06 μμμπορουμε να παρουμε τηλ. στο υπουργειο?Και ποιος θα μας απαντήσει, ο νυχτοφύλακας;;;Καλά, παίρνω τώρα!