0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και γω αυτή τη συζήτηση είχα σήμερα!είμαι σε εισαγωγικό μητρώο εδώ και πόοοοσο καιρό(2-3 χρόνια σίγουρα ) και ακόμα δεν εχει γίνει κάτι περισσότερο, δλδ σεμινάρια κτλ που έκαναν συνήθωςνομίζω ότι δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι γίνεται πάντως..
Εν όψει της εφαρμογής του νέου θεσμικού πλαισίου, θα αναρτηθούν νέες οδηγίες προς τους υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων της μη-τυπικής εκπαίδευσης καθώς και τα σχετικά έγγραφα.http://www.eoppep.gr/index.php/el/structure-and-program-certification/dmv-trainners/legal-trainers
Τώρα το είδα Δευκαλίωνα. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Σήμερα έκανα την αίτηση. Ξέρει κανείς πόσο καιρό περίπου παίρνει για να σε εγγράψουν στο μητρώο Σ.Υ.Υ. από τη στιγμή της αίτησης; Θα με ενημερώσουν όταν γίνει αυτό ή θα πρέπει να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους μετά από εύλογο διάστημα;
Παράθεση από: mirmidonas στις Ιανουαρίου 16, 2012, 04:22:07 pmΤώρα το είδα Δευκαλίωνα. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Σήμερα έκανα την αίτηση. Ξέρει κανείς πόσο καιρό περίπου παίρνει για να σε εγγράψουν στο μητρώο Σ.Υ.Υ. από τη στιγμή της αίτησης; Θα με ενημερώσουν όταν γίνει αυτό ή θα πρέπει να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους μετά από εύλογο διάστημα;Ποιά αίτηση έκανεσ;Εγώ πήρα τηλ την ημέρα που έκανεσ την αίτηση και μου είπαν ότι δεν υπάρχει η πλατφόρμα τησ ιντερνετικής αίτησης για ένταξη, οπότε τίποτα από όσα λέει η Κ.Υ.Α. δεν ισχύει.