0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ELEN LIA στις Δεκεμβρίου 17, 2011, 06:43:16 pmκορίτσια όταν μπαίνω στο forum στα θέματα των ΠΕ60 και καμία από εσάς δεν έχει μπει για να ενημερώσει να απαντήσει κτλ με πιάνει τέτοια απελπισία, μα τέτοια απελπισία που δε λέγετε!!!!!!!!!! μη με αφήνετε μόνη σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!! ELEN LIA μου εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να με καλέσουν ούτε του χρόνου, οπότε μου έχει φύγει ένα βάρος και το άγχος της αναμονής. Αλλά εγώ έχω μπροστά μου 300 άτομα, εσύ που έχεις μπροστά σου πολύ λιγότερα άτομα δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Πάντως ένα θα σου πω: με το μισθό στα 830 ευρώ, την πρώτη πληρωμή μετά από 3 μήνες και το διπλό ενοίκιο (και έξοδα μετακίνησης με αυτοκίνητο), το ξεσπίτωμα σε περιοχή της νότιας Ελλάδας, τα ελάχιστα μόρια (0,8 στον ένα χρόνο έως 3,5 στα τρία χρόνια) για τον επόμενο ΑΣΕΠ, σκέψου καλά πριν κάνεις μια ευχή!
κορίτσια όταν μπαίνω στο forum στα θέματα των ΠΕ60 και καμία από εσάς δεν έχει μπει για να ενημερώσει να απαντήσει κτλ με πιάνει τέτοια απελπισία, μα τέτοια απελπισία που δε λέγετε!!!!!!!!!! μη με αφήνετε μόνη σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!
Xronia Polla se olous kai kali xronia.... egw exw 2056 seira ston pinaka twn anaplirwtwn...kserei kaneis se ti noumero exoume stamatisei????den exw elpides afto einai sigouro, apla etsi pliroforiaka tha ithela na gnwrizw...
Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά,είδα ότι θα γίνει ένα σεμινάριο ειδικής από το παν/μιο θεσσαλίαςείναι το "γνωστό" σεμινάριο που δίνει δικαίωμα να γίνει κανείς αναπληρωτής στην ειδική?
Παράθεση από: paulina_chatz στις Ιανουαρίου 05, 2012, 08:01:37 pmXronia Polla se olous kai kali xronia.... egw exw 2056 seira ston pinaka twn anaplirwtwn...kserei kaneis se ti noumero exoume stamatisei????den exw elpides afto einai sigouro, apla etsi pliroforiaka tha ithela na gnwrizw...Είσαι 358 θέση kai posa atoma provlepontai akomi gia fetos....kata "sxetiki" proseggisi milame panta....Παράθεση από: sonias στις Ιανουαρίου 05, 2012, 05:53:57 pmΚορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά,είδα ότι θα γίνει ένα σεμινάριο ειδικής από το παν/μιο θεσσαλίαςείναι το "γνωστό" σεμινάριο που δίνει δικαίωμα να γίνει κανείς αναπληρωτής στην ειδική?Τα μόνα σεμινάρια ειδικής αγωγής που αναγνωρίζονται είναι όσα έγιναν μέχρι τον Αύγουστο του 2010. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ!!! Μην πέσεις στην παγίδα και δώσεις τα ωραία σου λεφτά ό,τι κι αν υπόσχονται οι διοργανωτές. Ακόμα κι αν ο διοργανωτής είναι πανεπιστήμιο. Αν είσαι κοντά στο