*

Αποστολέας Θέμα: «Δεν θα γυρίσω να πάρω την Άννα. Συγγνώμη»  (Αναγνώστηκε 12372 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: «Δεν θα γυρίσω να πάρω την Άννα. Συγγνώμη»
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:41:33 pm »
την κράζουμε γιατί θεωρούμε την πράξη της απαράδεκτη. Τόσο απλά! χωρίς υπαινιγμούς και υπονοούμενα... ούτε άμεσα ούτε έμμεσα....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:04:37 »

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:42:35 pm »
Παράθεση
Την κράζουμε για να παινέψουμε έμμεσα τους εαυτούς μας.

Συμφωνώ. Μιλάμε χωρίς να γνωρίζουμε τίποτε, την ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας, π.χ. και τόσα άλλα. Ας μην κατακρίνουμε... Και κάτι άλλο: αν αυτή την γυναίκα την έβλεπε ένας ψυχολόγος πιστεύετε ότι θα την κατέκρινε; Σαφώς όχι. Εμείς πώς το κάνουμε;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:44:38 pm από erietta »

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:43:44 pm »
Δεν την απαλλάσσει , αλλά δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, ούτε να την κρίνουμε,δεδομένου ότι δε γνωρίζουμε το πλαίσιο στο οποίο πήρε αυτής την την απόφαση.

Κάποια κοπέλα ανέφερε ένα περιστατικό στη Λήμνο.
Χωρίς παρεξήγηση, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα, απλά χρησιμοποιώ το παράδειγμά που έφερες.
Αυτή η κατάσταση, ήταν μια δύσκολη ομολογουμένως κατάσταση, αλλά ήταν προσωρινή και το ήξερες.
Το ρεύμα εξάλλου κόπηκε για τεχνικούς λόγους, όχι γιατί δεν το πλήρωσες και γιατί δεν ήξερες πότε θα έχεις λεφτά για να το πληρώσεις.
Μα σε 5 μέρες, μα σε 10 το ρεύμα θα ερχόταν. Κι αν δεν ερχόταν όλο και κάποιος συνάδελφος θα σου έδινε βοήθεια.
Στην τελική ,έπαιρνες το παιδί και γύριζες στο πατρικό σου.
Δεν πιστεύω ότι είναι 2 περιπτώσεις που μπορούν να συγκριθούν.
Θα έπρεπε δηλαδή να σου πούμε μπράβο που δεν άφησες το παιδί σου σε ίδρυμα επειδή λόγω κακοκαιρίας έμεινες χωρίς ρεύμα 10 μέρες?
Κι εδώ το 86 αν θυμάμαι καλά, είχε πολύ άσχημο καιρό,με χιόνια και πάγο και είχαν σπάσει οι σωλήνες μας και δεν είχαμε νερό. Να δώσουμε βραβείο στη μάνα μου δηλαδή? Γιατί?
Γιατί έκανε τα αυτονόητα?

Εγω δεν αναφερα το γεγονος στην Λημνο για να μου δωσετε βραβειο......................Το αναφερα για να σας δειξω οτι μπορει ανα πασα στιγμη μπορει να βρεθουμε κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες και εκει καλεισε σαν ΜΑΝΑ να βρεις λυσεις και να κανεις τα παντα για το παιδι σου.
Τελικα εδω μεσα δεν ειναι να πει κανεις την γνωμη του ή να φερει παραδειγματα.................αμεσως τον βαζετε στον τοιχο και τον πυροβολειτε.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ψιτ

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω το σκύλο μου!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:48:33 pm »
Α εσύ ήσουν? Δεν είχα προσέξει το νικ.

Όχι ρε παιδί μου........δε λέω αυτό!!!!!
Δε με καταλαβαίνεις!!!!!

Λέω ότι εσύ βρέθηκες σε μια πολύ δύσκολη θέση με μωρό παιδί, ΑΛΛΑ γνώριζες εκ των προτέρων ότι αυτή η δύσκολη περίοδος θα είχε έφτανε στο τέλος της!
Μια μάνα που αφήνει το παιδί της προφανώς είναι σε πολύ πιο δύσκολη θέση, δε συμφωνείς?
Only a life lived for others is worth living
- Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:04:37 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:49:38 pm »
Παράθεση

Συμφωνώ. Μιλάμε χωρίς να γνωρίζουμε τίποτε, την ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας, π.χ. και τόσα άλλα. Ας μην κατακρίνουμε... Και κάτι άλλο: αν αυτή την γυναίκα την έβλεπε ένας ψυχολόγος πιστεύετε ότι θα την κατέκρινε; Σαφώς όχι. Εμείς πώς το κάνουμε;

και τον παιδεραστή της Κρήτης αν είχε απέναντί του  ψυχολόγος δεν θα τον κατέκρινε γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Εμείς δεν ειμαστε ψυχολόγοι - και ως εκ τούτου δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε κατανόηση.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Ψιτ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:53:31 pm »
Κρίμα, πολύ κρίμα.
Από όλο αυτό το ανατριχιαστικό άρθρο,στάθηκες μόνο στην μάνα της Άννας και στα όσα αναφέρονται στο άρθρο για αυτήν.
Είπες ότι κράζουμε αυτήν για τη μέθοδο που ακολούθησε.
Είσαι βέβαιη δηλαδή ότι οι άλλες 500 άφησαν τα παιδιά με την ενδεδειγμένη μέθοδο που μια μάνα εγκαταλείπει το παιδί της.
- Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:54:23 pm »

Διαφωνώ μαζί σου!!! Όσοι την έκριναν/έκραξαν (πες το όπως θες) δεν το έκαναν από κάποιο κόμπλεξ!!! Παρατήρησε ότι είναι γονείς, ίσως μπήκαν στη θέση της και το θεώρησαν αντίθετο  στην ανθρώπινη φύση ...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:59:00 pm »
Κρίμα, πολύ κρίμα.
Από όλο αυτό το ανατριχιαστικό άρθρο,στάθηκες μόνο στην μάνα της Άννας και στα όσα αναφέρονται στο άρθρο για αυτήν.
Είπες ότι κράζουμε αυτήν για τη μέθοδο που ακολούθησε.
Είσαι βέβαιη δηλαδή ότι οι άλλες 500 άφησαν τα παιδιά με την ενδεδειγμένη μέθοδο που μια μάνα εγκαταλείπει το παιδί της.

καθόλου - δεν υπάρχει ενδεδειγμένη μέθοδος ....εγκατάλειψης τέκνου  - υπάρχουν ομως περιπτώσεις που μπορεί κανείς να δει με μεγαλύτερη κατανόηση και ενίοτε να αποοδεχτεί την οικονομική κρίση ως ικανή δικαιολογία για αυτή την ακραία επιλογή. Αλλά δε μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αν ας πούμε δεν έχεις σπίτι να μείνεις και επιλέξεις να αφήσεις το παιδί σε ένα παιδικό χωριο όπου εσύ μπορεί μεν να μην έχεις δικαίωμα να μείνεις αλλά που μπορείς να το επισκέπτεσαι κάθε μέρα ε μη μου πεις ότι είναι το ίδιο με το να αφήσεις ένα παιδάκι να σε περιμένει μες την αγωνία να το πάρεις απ΄τον παιδικό....αν τα θεωρείς ίδια κάπου τα χεις μπλέξει μέσα σου.

και εν πάσει περιπτώσει και επί προσωπικού αν θες , τώρα εσύ "κράζεις" εμένα για να μας δείξεις και καλά πόσο προοδευτική και προχωρημένη είσαι ;

Αποσυνδεδεμένος Ψιτ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 12:03:54 am »
Είναι γονείς που ποτέ δε βρέθηκαν στη θέση της όμως.

Σε ότι αφορά στον παιδεραστή της Κρήτης, πιστεύω ότι όλο το Ρέθυμνο θα πρέπει να περάσει από ψυχίατρο.
Διότι δε γίνεται σε μια τόσο κλειστή κοινωνία να υπάρχει άντρας που έχει πάρει στο κρεβάτι του 88 παιδιά και ξαφνικά το έμαθαν όλοι τώρα......
Κανένας δεν ήξερε? Ντιπ? Τίποτα???
88 παιδιά ήταν αυτά......176 γονείς, 252 γιαγιάδες και παππούδες και άλλοι τόσοι θειοι.
Δε μπορεί.......κανείς δεν πήρε χαμπάρι?
Ούτε συνάδελφος?

- Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 12:09:03 am »
Παιδιά...καληνύχτα! Το μόνο θετικό είναι πως τέτοιες ειδήσεις δε μας περνάνε αδιάφορες! Ο Θεός/ η τύχη -ή όπως θέλει ο καθένας να το ονομάσει- να μας βοηθήσει να μη ζήσουμε ούτε εμείς ούτε κανείς άλλος τέτοιες καταστάσεις!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 12:14:05 am »
Παράθεση

και τον παιδεραστή της Κρήτης αν είχε απέναντί του  ψυχολόγος δεν θα τον κατέκρινε γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Εμείς δεν ειμαστε ψυχολόγοι - και ως εκ τούτου δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε κατανόηση.

Συμφωνώ bitch. Σε λίγο θα αρχίσουμε να δείχνουμε κατανόηση και σε αυτούς τους γονείς που κακοποιούν τα παιδιά τους γιατί οι καημένοι έχουν νεύρα (και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ψυχικές αντοχές) και οι καημένοι δεν έχουν λεφτά και πρόσφατα τους απέλυσαν απο την δουλειά τους (είναι μωρέ και η κρίση) και τι να κάνουν είναι αδύναμοι και ξεσπάνε εκεί που μπορούν... δηλ στα παιδιά τους. Επειδή καταλαβαίνω πως το ένα φέρνει το άλλο σημαίνει οτι πρέπει και να το δικαιολογώ σαν πράξη; και να μην πω τίποτα γιατί αν πω θα σημαίνει οτι παινεύω τον εαυτό μου που δεν χτυπάω τα παιδιά μου;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 12:15:02 am »
Είναι γονείς που ποτέ δε βρέθηκαν στη θέση της όμως.

Σε ότι αφορά στον παιδεραστή της Κρήτης, πιστεύω ότι όλο το Ρέθυμνο θα πρέπει να περάσει από ψυχίατρο.
Διότι δε γίνεται σε μια τόσο κλειστή κοινωνία να υπάρχει άντρας που έχει πάρει στο κρεβάτι του 88 παιδιά και ξαφνικά το έμαθαν όλοι τώρα......
Κανένας δεν ήξερε? Ντιπ? Τίποτα???
88 παιδιά ήταν αυτά......176 γονείς, 252 γιαγιάδες και παππούδες και άλλοι τόσοι θειοι.
Δε μπορεί.......κανείς δεν πήρε χαμπάρι?
Ούτε συνάδελφος?

Αποσυνδεδεμένος Ψιτ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 12:24:18 am »
Όντως.

Άρα καταλήγουμε στο ότι μας προβληματίζει η πράξη ,σαν πράξη.
Δε μπορούμε να κρίνουμε, γιατί δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
Πάω στοίχημα ότι η μάνα της Άννας, είχε ενημερώσει τη μικρή. Αλλιώς δε σας κάνει εντύπωση το ότι το μικρό έβγαλε το χαρτάκι την ώρα που έπρεπε να το πάρει η μάνα του? Άρα ήταν δασκαλεμένο ! Είχε οδηγίες από τη μάνα του.
- Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος Ψιτ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 12:26:43 am »
Τελικά πράγματι άμα είσαι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες.
- Albert Einstein

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686