0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή το ίδιο πρόβλημα συνάντησα και εγώ, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως το γνωρίζουν το θέμα της ημερομηνίας και να βάλω ένα χ στην λανθασμένη ημερομηνία και να σημειώσω εγώ την σωστή .
Συνάδελφοι, μήπως κάποιος μπορεί να μου πει αν η προυπηρεσία στα ΣΔΕ πρέπει να αποδειχθεί κ με βεβαίωση από τον ασφαλιστικό φορέα; Στην προκήρυξη δεν το διευκρινίζει.
Για προυπηρεσία από δημόσιο οργανισμό(ΙΕΚ,ΣΔΕ,Σχολεία δευτεροβάθμιας, κτλ.)....ή αλλιώς για βεβαίωση προυπηρεσίας που έχει σφραγίδα ελληνικής δημοκρατίας...είναι αρκετή η βεβαίωση αυτή και τίποτε άλλο....Τώρα αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε να ταλαιπωρηθεί...ας ταλαιπωρηθεί!
Μου φαίνεται ότι θέλεις οπωσδήποτε να ταλαιπωρηθείς! Πάρε ένα τηλ. στο ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: arois στις Ιανουαρίου 18, 2013, 01:42:21 pmΜου φαίνεται ότι θέλεις οπωσδήποτε να ταλαιπωρηθείς! Πάρε ένα τηλ. στο ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: Παυλινα στις Ιανουαρίου 18, 2013, 02:17:19 pmΠαράθεση από: arois στις Ιανουαρίου 18, 2013, 01:42:21 pmΜου φαίνεται ότι θέλεις οπωσδήποτε να ταλαιπωρηθείς! Πάρε ένα τηλ. στο ΙΝΕΔΙ
Καλησπέρα! Στην επιλογή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: ποια η διάφορα δυτικός τομέας Αθηνών με δυτική αττική .