0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή το ίδιο πρόβλημα συνάντησα και εγώ, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως το γνωρίζουν το θέμα της ημερομηνίας και να βάλω ένα χ στην λανθασμένη ημερομηνία και να σημειώσω εγώ την σωστή .
Συνάδελφοι, μήπως κάποιος μπορεί να μου πει αν η προυπηρεσία στα ΣΔΕ πρέπει να αποδειχθεί κ με βεβαίωση από τον ασφαλιστικό φορέα; Στην προκήρυξη δεν το διευκρινίζει.
Για προυπηρεσία από δημόσιο οργανισμό(ΙΕΚ,ΣΔΕ,Σχολεία δευτεροβάθμιας, κτλ.)....ή αλλιώς για βεβαίωση προυπηρεσίας που έχει σφραγίδα ελληνικής δημοκρατίας...είναι αρκετή η βεβαίωση αυτή και τίποτε άλλο....Τώρα αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε να ταλαιπωρηθεί...ας ταλαιπωρηθεί!
Μου φαίνεται ότι θέλεις οπωσδήποτε να ταλαιπωρηθείς! Πάρε ένα τηλ. στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ....ή ας με επιβεβαιώσει ένας συνάδελφος εδώ.Έλεος! Αυτά είναι γνωστά πράγματα!
Παράθεση από: arois στις Ιανουάριος 18, 2013, 01:42:21 μμΜου φαίνεται ότι θέλεις οπωσδήποτε να ταλαιπωρηθείς! Πάρε ένα τηλ. στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ....ή ας με επιβεβαιώσει ένας συνάδελφος εδώ.Έλεος! Αυτά είναι γνωστά πράγματα!Επειδή διάβασα τα παρακάτω στην προκήρυξη , πήρα τηλέφωνο να βεβαιωθώ πως χρειάζονται και τα δυο. Η απάντηση ήταν ναι. Αν και απορώ , αφού το αποδεικτικό από τον εργοδότη ( ειδικά όταν πρόκειται για το ΙΔΕΚΕ ) κατά την κοινή λογική, θα έπρεπε να είναι υπεραρκετό. "Η διδακτική εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαίωση εργοδότη και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος και η διάρκεια της ασφάλισης "
Παράθεση από: Παυλινα στις Ιανουάριος 18, 2013, 02:17:19 μμΠαράθεση από: arois στις Ιανουάριος 18, 2013, 01:42:21 μμΜου φαίνεται ότι θέλεις οπωσδήποτε να ταλαιπωρηθείς! Πάρε ένα τηλ. στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ....ή ας με επιβεβαιώσει ένας συνάδελφος εδώ.Έλεος! Αυτά είναι γνωστά πράγματα!Επειδή διάβασα τα παρακάτω στην προκήρυξη , πήρα τηλέφωνο να βεβαιωθώ πως χρειάζονται και τα δυο. Η απάντηση ήταν ναι. Αν και απορώ , αφού το αποδεικτικό από τον εργοδότη ( ειδικά όταν πρόκειται για το ΙΔΕΚΕ ) κατά την κοινή λογική, θα έπρεπε να είναι υπεραρκετό. "Η διδακτική εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαίωση εργοδότη και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος και η διάρκεια της ασφάλισης " Και εγώ πήρα τηλ. ...Συνεπώς ή κάποιος από τους δυο μας λέει ψέματα ή οι υπάλληλοι του ΙΔΕΚΕ λένε ό,τι να 'ναι.Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει. Υπάρχει και η ασθένεια του γραφειοκρατικού μαζοχισμού!! Δε θεραπεύεται εύκολα! Πηγαίνετε στον ασφαλιστικό φορέα και πάρτε βεβαίωση και να την συνάψετε με τη βεβαίωση προυπηρεσίας από τα ΣΔΕ ή από άλλο δημόσιο οργανισμό!
Καλησπέρα! Στην επιλογή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: ποια η διάφορα δυτικός τομέας Αθηνών με δυτική αττική .