0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να περάσει το παιδί γιατί τα πράγματα είναι δύσκολααααα!! Αυτό για την ειδική αγωγή γιατί το λες όμως??Τι ακούστηκε??Γιατί έχω γνωστούς στο ειδικής αγωγής και λέγαμε ότι τουλάχιστον εκεί τα πράγματα είναι καλύτερα!!
Καλησπέρα σε όλους!!Είμαι τριτοετής φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπ/σης που έκανε το λάθος (?), να δηλώσει 1η επιλογή το Παιδαγωγικό και επειδή είχα καλό βαθμό πέρασα. Τώρα είμαι στην δύσκολη θέση να μην με ενδιαφέρει και πολύ η σχολή (ήθελα αγγλική φιλολογία) να περνάω με μέτριους βαθμούς τα μαθήματα...Εν πάσει περιπτώσει, θα ήθελα να ρωτήσω εάν τελικά αξίζει να στραφώ στην ειδική αγωγή (που και πάλι δεν τρελαίνομαι) ή το τοπίο αναμένεται να αλλάξει άρδην και να έχω ελπίδες να διοριστώ μέσω ΑΣΕΠ??Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
Νόμισα οτι δεν σε ενδιαφέρει πλέον η διδασκαλία και οτι έψαχνες κάτι διαφορετικό (π.χ. αναφέρθηκαν κάπου οι στρατιωτικές σχολές που δεν έχουν καμία σχέση με την διδασκαλία και είπες οτι δεν μπορείς να πας γιατί δεν έχεις το απαιτούμενο ύψος). Δηλ. νόμισα οτι ήθελες να σπουδάσεις κάτι άλλο που ίσως να σου ταιριάζει περισσότερο.Στην παιδεία ό,τι ειδικότητα και να είσαι δεν βλέπεις φως στο τούνελ...
Κρίμα!Αυτοί θα χάσουν!Πάντως πολλοί στρέφονται πλέον προς τις συγκεκριμένες σχολές, όπως παλαιότερα στρεφόταν προς τα παιδαγωγικά. Ο ανιψιός μου, πολύ καλός μαθητής και αθλητής, φέτος έβαλε πρώτη επιλογή αξιωματικών αστυνομίας, χωρίς να ξετρελαίνεται για το επάγγελμα. Οι γονείς του όμως οικονομικά δεν μπορούν να στηρίξουν τις σπουδές του σε άλλο κλάδο (οπότε ελπίζουμε να περάσει).