0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανένα νέο από την υπουργό της καρδιάς μας (και άλλων οργάνων του σώματός μας);
bitch είσαι μορφωμένη και καταλαβαίνεις τι λέω. Μην μπλέκεις όμως πολιτικά κόμματα (που αν θες τη γνώμη μου, θα έπρεπε να αυτοκαταργηθούν για να δημιουργηθεί κάτι πιο καθαρό στο μέλλον) με δολοφονικές ομάδες σαν τη Χ.Α. Μάλλον δεν έχεις ακούσει για την πλούσια δράση τους.. από το να σε σταματούν στο δρόμο και να σε αναγκάζουν να τους πεις τον εθνικό ύμνο (αλλιώς θα καταλήξεις στο νοσοκομείο) μέχρι να κάνουν επιδρομές - δήθεν να μοιράσουν φυλλάδια - και δολοφονικές επιθέσεις με μαχαίρια σε παν/μια (όπως είχε γίνει πριν μερικά χρόνια σε έναν γνωστό μου, συνάδελφο μεταπτυχιακό τότε, επειδή έτυχε να περνάει δίπλα τους και είχε την ατυχία να έχει μακρυά μαλλιά).Μην ακούω λοιπόν για ταμπέλες και λοιπά.. εδώ μιλάμε για δολοφόνους! Και η μοναδική τους θέση σε μια κοινωνία είναι 6 feet under.
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 05:55:52 pmbitch είσαι μορφωμένη και καταλαβαίνεις τι λέω. Μην μπλέκεις όμως πολιτικά κόμματα (που αν θες τη γνώμη μου, θα έπρεπε να αυτοκαταργηθούν για να δημιουργηθεί κάτι πιο καθαρό στο μέλλον) με δολοφονικές ομάδες σαν τη Χ.Α. Μάλλον δεν έχεις ακούσει για την πλούσια δράση τους.. από το να σε σταματούν στο δρόμο και να σε αναγκάζουν να τους πεις τον εθνικό ύμνο (αλλιώς θα καταλήξεις στο νοσοκομείο) μέχρι να κάνουν επιδρομές - δήθεν να μοιράσουν φυλλάδια - και δολοφονικές επιθέσεις με μαχαίρια σε παν/μια (όπως είχε γίνει πριν μερικά χρόνια σε έναν γνωστό μου, συνάδελφο μεταπτυχιακό τότε, επειδή έτυχε να περνάει δίπλα τους και είχε την ατυχία να έχει μακρυά μαλλιά).Μην ακούω λοιπόν για ταμπέλες και λοιπά.. εδώ μιλάμε για δολοφόνους! Και η μοναδική τους θέση σε μια κοινωνία είναι 6 feet under.Για οσους εχουν βολικη και ευελικτη μνημη τον Τεμπονερα τον δολοφονησαν οι Rangers της ΟΝΝΕΔ της νεολαιας της ΝΔ για να μη θυμηθω και αλλες ευγενεις ομαδες στο κομμα του Προεδρου Αντωνη.
Πρεπει καπου να ''ανηκουμε'';Δεν αρκει να'χουμε πολιτικη αποψη και κριτικη για τα πραματα;Ο φανατισμος δεν με εκφραζει αρα και κανενα σχημα που χαρακτηριζεται απ'αυτον ειτε αριστερα ειτε δεξια.Τη δημοκρατια αυτην πρεπει να σωσουμε , με μια ''πολυφωνη'' βουλη.
είναι ωραίο να ανήκεις κάπου,ας διαλέξουμε την παράταξη της προσωπικής αξιοπρέπειας και της καλώς νοούμενης φιλοπατρίας,η Ελλάδα τη χρειάζεται.Τέρμα οι εαυτούληδες,τέρμα τα χαρισμένα ψηφαλάκια και ψάξιμο για υγιείς δυνάμεις που εκπροσωπούν το όραμα που έχει ο καθένας για το μέλλον της χώρας,το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας.Αν κάποιος νιώθει την ανάγκη για φυλετική καθαρότητα,τάξη και ηθική του Πόπωτα αυτό σημαίνει την αποτυχία της δημοκρατίας,το έχουν επισημάνει οι διανοούμενοι πριν από μένα.