0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αν μπορείς την ιστοσελίδα θα ήθελα και αν είναι κοντά σου το φροντιστήριο κάνε μια ερώτηση.. Ecdl έχω και εγώ. Με ένδιαφέρει. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Mary c για τα πτυχία ecdl ,όταν λένε ότι χρειάζονται ανανέωση κάθε 3 χρόνια,δεν εννοούν εξετάσεις!Απλώς ,κάθε χρόνο στέλνεις mail σε κάποια διεύθυνση της ecdl,όπου δηλώνεις ότι στο διάστημα που μεσολάβησε κάνεις χρήση όσων έμαθες!Αυτό είναι σίγουρο κ πρέπει να το κάνεις μόλις κλείσεις ένα χρόνο από τη στιγμή που πήρες την πιστοποίηση.Διαφορετικά,μετά από 3 χρόνια το πτυχίο σου χάνει την ισχύ του.Έχω το ecdl core ,τις 7 δηλ.ενότητες,απλώς δεν έκλεισα ακόμη χρόνο για να στείλω το mail.Όταν έρθει η ώρα,θα πάρω τηλ.στο φροντιστήριο που πήγαινα,ώστε να με κατατοπίσουν!Δεν έχεισ παρά να κάνεις ένα τηλ.σε οποιοδήποτε φροντιστήριο για ecdl κ θα σε ενημερώσουν!
Επειδή η τελευταία συζήτηση στο θέμα ήταν σχετικά με τις ανανεώσεις, να πω ότι πριν 15 ημέρες μου ήρθε το πιστοποιητικό από την ACTA (του ΑΠΘ) & μαζί ένα χαρτί που αναφέρει username & password, ώστε να το ανανεώνω ηλεκτρονικά κάθε χρόνο. Δεν μας είπαν τίποτα για τις εξετάσεις.