0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπερα!!!Με κάλεσαν αναπληρωτρια ΑΜΩ και θέλω να παρουσιαστώ αύριο, όμως αυριο έχει εξαγγείλει απεργεια η ΑΔΕΔΥ....λέτε να μην λειτουργεί η διεύθυνση και να υπάρχει πρόβλημα...
μπαμ ξεκαρφωτο μας ηρθε ετουτο το σημερινο... βεβαια δεν εχω βαλει μειωμενου και καλυτερα μαλλον, οποτε δεν με πηραν. ας ελπισουμε η δευτεροβαθμια να κανει κανα θαυμα... γιατι και περσι τετοια ημερομηνια με καλεσαν... να παρουμε εστω δυο τρεις μισθους να περασουμε ακομα λιγους μηνες... με τεσσερις μηνες δουλεια, φανταζομαι στο ταμειο δεν ξαναβγαινουμε εε;; ποσα ενσημα θελει για να βγουμε παλι ταμειο;
Και μέσα σ' όλα αυτά, όπως μας πληροφορεί ο Poet of Silence, πολλοί έχουν ακυρώσει τις αιτήσεις τους. Το υπουργείο, βέβαια, κάνει ό,τι μπορεί για να μεταπείσει τα νέα παιδιά να μη χάνουν τις ελπίδες τους. Εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε μια σύντομη, πλην όμως καίρια, απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του κυρίου Φρομγουΐκ με μια απελπισμένη Αγγλικού.-Γιέεεεεεεεεες, γιέεεεεεεεεεεεες χέλλοου.-Ντόν'τ σάουτ αϊ χίαρ γιου. Χάου κεν αϊ χέλπ γιού?-Αϊ γουλντ λάικ του κάνσελ μαϊ αππλικέισιον πλίζ.-Α, νάου γιουρ μπρέηκινγκ μαϊ χάρτ (κρατσ κρούτσ από πατατάκια). Γουάι ντου γιου γουόντ του ντου δάτ?-Μπικόζ αϊ χέβ νόου χόουπ.-Ααααααα, νέβερ σέη δατ. Δερ ιζ όλγουέηζ χόουπ. Ντιντ γιου νοτ χέαρ γουάτ δε μίνιστερ σέντ?-Νόου.-Χόλντ ον, δεη ρόουτ ιτ φορ μι, του ρίντ του γιου (ψάξιμο στα χαρτιά).Α, δέαρ ιτ ιζ. Ιτ ιζ φρομ εν ίντερβιου ιν δε Σέπολς. "Γουι στρανγκλ δε άνεμπλόιντ".
Παράθεση από: planety στις Φεβρουαρίου 06, 2012, 08:26:03 pmμπαμ ξεκαρφωτο μας ηρθε ετουτο το σημερινο... βεβαια δεν εχω βαλει μειωμενου και καλυτερα μαλλον, οποτε δεν με πηραν. ας ελπισουμε η δευτεροβαθμια να κανει κανα θαυμα... γιατι και περσι τετοια ημερομηνια με καλεσαν... να παρουμε εστω δυο τρεις μισθους να περασουμε ακομα λιγους μηνες... με τεσσερις μηνες δουλεια, φανταζομαι στο ταμειο δεν ξαναβγαινουμε εε;; ποσα ενσημα θελει για να βγουμε παλι ταμειο;125 νομίζω. Αλλά δε μετράνε οι 2 τελευταίοι μήνες.
Παράθεση από: Giannis1 στις Φεβρουαρίου 06, 2012, 08:44:52 pmΠαράθεση από: planety στις Φεβρουαρίου 06, 2012, 08:26:03 pmμπαμ ξεκαρφωτο μας ηρθε ετουτο το σημερινο... βεβαια δεν εχω βαλει μειωμενου και καλυτερα μαλλον, οποτε δεν με πηραν. ας ελπισουμε η δευτεροβαθμια να κανει κανα θαυμα... γιατι και περσι τετοια ημερομηνια με καλεσαν... να παρουμε εστω δυο τρεις μισθους να περασουμε ακομα λιγους μηνες... με τεσσερις μηνες δουλεια, φανταζομαι στο ταμειο δεν ξαναβγαινουμε εε;; ποσα ενσημα θελει για να βγουμε παλι ταμειο;125 νομίζω. Αλλά δε μετράνε οι 2 τελευταίοι μήνες.ευχαριστω! φεξε μου και γλιστρισα δηλαδη... πεντε μηνες καθαρη δουλεια και συνολικα επτα μηνες...
ειδα καλα???πηραν τεσσερα(4) ατομα???