0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Poet of silence στις Φεβρουαρίου 06, 2012, 08:46:50 pmειδα καλα???πηραν τεσσερα(4) ατομα???θεωρηται φαση αυτη?
ειδα καλα???πηραν τεσσερα(4) ατομα???
Δείχνουν την έξοδο σε 15.000 υπαλλήλουςΤην απόλυση 15.000 υπαλλήλων από τον «στενό» δημόσιο τομέα απαίτησαν οι εκπρόσωποι της τρόικας από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή το απόγευμα παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Ευ.
Παιδιά καλησπέρα!!Με κάλεσαν ΑΜΩ, 14 ώρες και μου είπαν απο την διεύθυνση για υπερωρίες 3 ώρες?...Είναι σωστό νομικά?...Εγώ δεν θέλω να κάνω υπερωρία..να τις πάρει κάποιος άλλος συνάδελφος που τις έχει ανάγκη ή να προσλάβουν άλλον, μα ειμαι σίγουρη πως πολλοί θα τις ήθελαν...
το οτι ανανεωθηκαν οι πινακες να το παρω ως καλο σημαδι; μπας και κανει και η δευτεροβαθμια κανενα ντου;
Παράθεση από: planety στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 10:19:23 amτο οτι ανανεωθηκαν οι πινακες να το παρω ως καλο σημαδι; μπας και κανει και η δευτεροβαθμια κανενα ντου;Ποτε ανανεωθηκαν οι πινακες?Εγω δε βλεπω καμια αλλαγηανανεώθηκαν!!!!ανεβηκα 8 θέσεις!!!!Let's throw a party!!!!!http://www.pde.gr/index.php?board=4.0
αφου οι αμω ειναι εως 15 ωρες η συμβαση
Παράθεση από: ahgioma στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 03:39:00 pmαφου οι αμω ειναι εως 15 ωρες η συμβαση+++ άρα ή κάνεις 17 ώρες και γίνεσαι ΑΚΩ ή αρνείσαι την υπερωρία που θα πληρωθείς του αγίου ποτέ ανήμερα!
Παράθεση από: daffodils στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 04:30:56 pmΠαράθεση από: ahgioma στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 03:39:00 pmαφου οι αμω ειναι εως 15 ωρες η συμβαση+++ άρα ή κάνεις 17 ώρες και γίνεσαι ΑΚΩ ή αρνείσαι την υπερωρία που θα πληρωθείς του αγίου ποτέ ανήμερα!μάλλον δεν θελουν να την κανουν ΑΚΩ την κοπελα...
αφου οι αμω ειναι εως 15 ωρες η συμβαση ΠαράθεσηΑυτό λέω και εγώ!!!Δεν μου έχει ξανατύχει και δεν ξέρω τι να κάνω...ισως λέει..επειδή περισσεύουν 3 ώρες και δεν έχουν ποιος να τις πάρει...