0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πειράζει marathes, πάλι καλά που δεν έγινε και κάτι τέτοιο! Άντε να δούμε αν θα βγει τίποτα αξιόλογο από δευτεροβάθμια τώρα, αν και όλο και στενεύουν τα πράγματα..
Ετσι ειναι!Πραγματικα μετανιωσα που αφησα περισυ το φροντιστηριο για να παω αναπληρωτρια για 4 μηνες!Φετος παιζει να μη με καλεσουν καθολου ετσι οπως πανε..και του χρονου αν κανουν 15% μειωσεις αναπληρωτων οπως ειπαν ειναι σ ι γ ο υ ρ ο οτι δε θα ξαναδουλεψω ποτε!Και εγω και πολλοι πολλοι αλλοι,για να μη σκεφτομαι μονο τον εαυτο μου..Ιδιαιτερα δε βρισκω ουτε ενα..εχω απελπιστει,ερχονται μαυρα χρονια,δεν ξερω που αλλου μπορω να βρω δουλεια,δε βλεπω φως στο τουνελ,δε βλεπω μελλον,δε βλεπω τιποτα...και δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια...ολα γυρνανε στο μυαλο μου,χαραματα με παιρνει ο υπνος....Δεν εισαι η μονη!!!!Και εγω περισυ παραιτηθηκα απο το φροντιστηριο που δουλευα για να παω 5 μηνες ως αναπληρωτρια...Φετος αποφασισα να μην ψαξω σε φροντιστηριο για δουλεια γτ πιστευα θα με επαιρναν νωριτερα .......ΛΑΘΟΣ!!!!Αυτη τη στιγμη εχω 2 ιδιαιτερα κ με δυσκολια τα βγαζω περα(ναναι καλα και οι γονεις μου!!)Απλα μην απελπιζεσαι με το θεμα δουλειας ολο και σε καποιο φροντιστηριο θα σε παρουν,πρεπει ομως να το ψαξεις στην αρχη τησ σχολικης χρονιας αν θελεισ να σου δωσουν αρκετες ωρες.Και στην τελικη δε θα τα βαψουμε και μαυρα που δε μας παιρνουν στο δημοσιο!!!Πλεον κ αυτο εγινε χειροτερο απο τον ιδιωτικο τομεα!!Don't forget to smile LIFE IS GREAT!!!!!
ειναι ακριβως ετσι! και καπου που υπαρχουν δυο ανθρωποι σε ενα σπιτι, ειναι αλλιως, ενιοτε πιο δυσκολα, ενιοτε πιο ευκολα(αν υπαρχει δευτερο μεροκαματο..) αλλα οταν εισαι ενας και προσπαθεις να ζησεις, με ενοικιο, λογαριασμους, φαι κτλ.. πως;;; μου λενε οι φιλοι μου να ζητησω μειωση ενοικιου.. πως;; αφου μπηκα πριν απο λιγους μηνες στο σπιτι και τοτε μου εκανε και σκοντο 10 ευρω απο καλη καρδια υποτιθεται, θα κοψει τωρα αλλο;; και η μετακομιση θελει λεφτα.. αν ομως κοψουν απο δευτερα κατα 22% και το επιδομα ανεργιας που παιρνω, τοτε δεν εχω επιλογη, θα ζητησω κι η μιση ντροπη δικη μου η μιση δικη της.. ο φιλος μου λεει οτι θα πρεπει να ζητησω 22% μειωση και στο ενοικιο, αφου μου κοβουν και τα λεφτα μου τοσο.. αλλα οι ανδρες τα λενε αλλιως, εγω ντρεπομαι..
Και εμενα μου κανανε μειωση....δε το ζητας απλως το απαιτεις.Εγω βεβαια μενω με τον φιλο μου οποτε ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα εσυ αν εισαι μονη σου και μονο με ενα επιδομα πληρωνεις νοικι και λογαριασμους απορω πως τα καταφερνεις!!!!!Σχετικα τωρα με αλλες δουλειες εγω εστελνα βιογραφικα και τιποτα οποτε αποφασιζω να παω να ρωτησω για πωλητρια ,......και......δε με παιρναν πουθενα γτ δεν ειχα προυπηρεσια στην πωληση ρουχων!!!!!Στον τελευταιο που μου το ειπε αυτο γυρισα και του ειπα ¨΄εχω προυπηρεσια χρονια ψωνιζω....μπορω να διακρινω το small medium large και διπλωνω χρονια τα ρουχα της ντουλαπασ μου" εεεεεεεεεεεεεεεεεΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!