*

Αποστολέας Θέμα: Ζ' Φαση Αναπληρωτών Αγγλικής (ΠΕ06)  (Αναγνώστηκε 39720 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος angiePE06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ζ' Φαση Αναπληρωτών Αγγλικής (ΠΕ06)
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 10:04:10 pm »
Δεν πειράζει marathes, πάλι καλά που δεν έγινε και κάτι τέτοιο! Άντε να δούμε αν θα βγει τίποτα αξιόλογο από δευτεροβάθμια τώρα, αν και όλο και στενεύουν τα πράγματα..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:16:38 »

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 10:45:57 pm »
Δεν πειράζει marathes, πάλι καλά που δεν έγινε και κάτι τέτοιο! Άντε να δούμε αν θα βγει τίποτα αξιόλογο από δευτεροβάθμια τώρα, αν και όλο και στενεύουν τα πράγματα..

+++++++

Αποσυνδεδεμένος Miss London

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 08:07:28 pm »
Πολύ ήσυχο το forum.....τι θα γίνει ρε παιδιά?Κανένα νέο απο δευτεροβάθμια?

Αποσυνδεδεμένος Poet of silence

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 11:12:10 am »
Και ακόμα έχει να πέσει πολλήηηηηη ησυχια

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:16:38 »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 05:06:29 pm »
το απολυτα τραγικο ρε παιδια, ειναι οτι δεν βρισκουμε και πουθενα αλλου δουλεια.. εγω τουλαχιστον, δεν ξερω εσεις! προσωπικα παντως εδω και ενα μηνα που ψαχνω σοβαρα, δεν βρισκω τιποτα... δεν με καλουν απο πουθενα, κι εχω στειλει τοσα βιογραφικα...  :( :(
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 01:20:39 am »
Ετσι ειναι!Πραγματικα μετανιωσα που αφησα περισυ το φροντιστηριο για να παω αναπληρωτρια για 4 μηνες!Φετος παιζει να μη με καλεσουν καθολου ετσι οπως πανε..και του χρονου αν κανουν 15% μειωσεις αναπληρωτων οπως ειπαν ειναι σ ι γ ο υ ρ ο οτι δε θα ξαναδουλεψω ποτε!Και εγω και πολλοι πολλοι αλλοι,για να μη σκεφτομαι μονο τον εαυτο μου..Ιδιαιτερα δε βρισκω ουτε ενα..εχω απελπιστει,ερχονται μαυρα χρονια,δεν ξερω που αλλου μπορω να βρω δουλεια,δε βλεπω φως στο τουνελ,δε βλεπω μελλον,δε βλεπω τιποτα...και δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια...ολα γυρνανε στο μυαλο μου,χαραματα με παιρνει ο υπνος....

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 02:55:56 am »
Ετσι ειναι!Πραγματικα μετανιωσα που αφησα περισυ το φροντιστηριο για να παω αναπληρωτρια για 4 μηνες!Φετος παιζει να μη με καλεσουν καθολου ετσι οπως πανε..και του χρονου αν κανουν 15% μειωσεις αναπληρωτων οπως ειπαν ειναι σ ι γ ο υ ρ ο οτι δε θα ξαναδουλεψω ποτε!Και εγω και πολλοι πολλοι αλλοι,για να μη σκεφτομαι μονο τον εαυτο μου..Ιδιαιτερα δε βρισκω ουτε ενα..εχω απελπιστει,ερχονται μαυρα χρονια,δεν ξερω που αλλου μπορω να βρω δουλεια,δε βλεπω φως στο τουνελ,δε βλεπω μελλον,δε βλεπω τιποτα...και δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια...ολα γυρνανε στο μυαλο μου,χαραματα με παιρνει ο υπνος....

Δεν εισαι η μονη!!!!Και εγω περισυ παραιτηθηκα απο το φροντιστηριο που δουλευα για να παω 5 μηνες ως αναπληρωτρια...Φετος αποφασισα να μην ψαξω σε φροντιστηριο για δουλεια γτ πιστευα θα με επαιρναν νωριτερα .......ΛΑΘΟΣ!!!!Αυτη τη στιγμη εχω 2 ιδιαιτερα κ με δυσκολια τα βγαζω περα(ναναι καλα και οι γονεις μου!!)Απλα μην απελπιζεσαι με το θεμα δουλειας ολο και σε καποιο φροντιστηριο θα σε παρουν,πρεπει ομως να το ψαξεις στην αρχη τησ σχολικης χρονιας αν θελεισ να σου δωσουν αρκετες ωρες.Και στην τελικη δε θα τα βαψουμε και μαυρα που δε μας παιρνουν στο δημοσιο!!!Πλεον κ αυτο εγινε χειροτερο απο τον ιδιωτικο τομεα!!Don't forget to smile LIFE IS GREAT!!!!!

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 10:11:29 am »
μα το θεμα ειναι οτι δεν τα βαφουμε μαυρα επειδη δεν μας παιρνουν στο δημοσιο! μια χρονια για λιγους μηνες δουλεψα εγω στο δημοσιο, τα βαφουμε μαυρα γιατι δεν βρισκουμε ΠΟΥΘΕΝΑ δουλεια.. οχι απλως στο αντικειμενο μας, αλλα σε κανενα αντικειμενο!!! σας λεω οτι στελνω βιογραφικα για γραμματεας, υπαλληλος γραφειου και δεν με παιρνουν τηλεφωνο απο πουθενα.. το φροντιστηριο, οκ, θα το ψαξω, απο του χρονου, αλλα ποσες ωρες θα μου δωσουν; θα μπορω να ζησω με το φροντιστηριο; και το ενοικιο πως θα βγει...;; εχω απελπιστει πια, δεν ξερω τι θα γινει... να ξαναγυρισω στους γονεις; και το σπιτι μου; τα επιπλα μου; ο φιλος μου; που θα βλεπομαστε; στο παιδικο μου δωματιο; ειναι ζωη αυτη;; σορρυ για το ξεσπασμα, αλλα δεν αντεχω αλλο... θελω το αυτονοητο, μια δουλεια, εστω και σε αλλο αντικειμενο και δεν βρισκω ουτε αυτη...

Αποσυνδεδεμένος angiePE06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 10:37:53 am »
Πολύ άσχημα τα πράγματα γενικότερα για όλο τον κόσμο και που είμαστε ακόμα. Κι εγώ μία από τα ίδια. Τελείωσα το 2007 την Αγγλική κι έδωσα ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών το 2008, έχασα το διορισμό για δύο μονάδες και δούλεψα 2 χρονιές στο δημόσιο σχολείο. Πίστευα πως στον επόμενο διαγωνισμό, ίσως τα καταφέρω μιας και μ' έφαγε η αρνητική βαθμολογία. Τώρα πια για ποιο ΑΣΕΠ και διορισμό να μιλάμε? Εδώ πάμε για άρση της μονιμότητας και μισθούς πείνας. Από το Δεκέμβρη που συνειδητοποίησα ότι για φέτος δε θα με καλέσουν στέλνω κι εγώ παντού βιογραφικά, αλλά όπως και με εσάς, καμμία απάντηση. Ο σύζυγος κι αυτός ουσιαστικά δεν έχει δουλειά με τα λίγα μεροκάματα που έχει το μήνα και ούτε κι εκείνος βρίσκει κι ας έχει δουλέψει και σε βαριές δουλειές. Με ένα μωρό να μεγαλώσουμε, λογαριασμούς, τιμές στα προϊόντα που όλο και αυξάνονται, έκτακτη φορολογία κτλ που να τα βγάλουμε πέρα? Οι γονείς του άνεργοι, οι δικοί μου με το φόβο της απόλυσης, πόσο να βοηθήσουν? Ζητάμε το αυτονόητο, μια δουλειά κι ούτε και αυτό δεν έχουμε. Και η κατάθλιψη και η αϋπνία είναι δεδομένη. Πάλι καλά που υπάρχει και το μωρό και μας δίνει ζωή! Πιστεύω ότι το μήνυμα το πήραμε όλοι. Τουλάχιστον να βρούμε μια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα κι όσο για το δημόσιο, αν ποτέ αλλάξουν ξανά τα πράγματα το ξαναβλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 11:19:00 am »
ειναι ακριβως ετσι! και καπου που υπαρχουν δυο ανθρωποι σε ενα σπιτι, ειναι αλλιως, ενιοτε πιο δυσκολα, ενιοτε πιο ευκολα(αν υπαρχει δευτερο μεροκαματο..) αλλα οταν εισαι ενας και προσπαθεις να ζησεις, με ενοικιο, λογαριασμους, φαι κτλ.. πως;;; μου λενε οι φιλοι μου να ζητησω μειωση ενοικιου.. πως;; αφου μπηκα πριν απο λιγους μηνες στο σπιτι και τοτε μου εκανε και σκοντο 10 ευρω απο καλη καρδια υποτιθεται, θα κοψει τωρα αλλο;; και η μετακομιση θελει λεφτα.. αν ομως κοψουν απο δευτερα κατα 22% και το επιδομα ανεργιας που παιρνω, τοτε δεν εχω επιλογη, θα ζητησω κι η μιση ντροπη δικη μου η μιση δικη της.. ο φιλος μου λεει οτι θα πρεπει να ζητησω 22% μειωση και στο ενοικιο, αφου μου κοβουν και τα λεφτα μου τοσο.. αλλα οι ανδρες τα λενε αλλιως, εγω ντρεπομαι..

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 12:55:21 pm »
ειναι ακριβως ετσι! και καπου που υπαρχουν δυο ανθρωποι σε ενα σπιτι, ειναι αλλιως, ενιοτε πιο δυσκολα, ενιοτε πιο ευκολα(αν υπαρχει δευτερο μεροκαματο..) αλλα οταν εισαι ενας και προσπαθεις να ζησεις, με ενοικιο, λογαριασμους, φαι κτλ.. πως;;; μου λενε οι φιλοι μου να ζητησω μειωση ενοικιου.. πως;; αφου μπηκα πριν απο λιγους μηνες στο σπιτι και τοτε μου εκανε και σκοντο 10 ευρω απο καλη καρδια υποτιθεται, θα κοψει τωρα αλλο;; και η μετακομιση θελει λεφτα.. αν ομως κοψουν απο δευτερα κατα 22% και το επιδομα ανεργιας που παιρνω, τοτε δεν εχω επιλογη, θα ζητησω κι η μιση ντροπη δικη μου η μιση δικη της.. ο φιλος μου λεει οτι θα πρεπει να ζητησω 22% μειωση και στο ενοικιο, αφου μου κοβουν και τα λεφτα μου τοσο.. αλλα οι ανδρες τα λενε αλλιως, εγω ντρεπομαι..
ντροπη ειναι να μη σου κατεβαζει το ενοικιο βλεποντας την κατασταση που επικρατει.....ζητησε το, ετσι καναμε ολοι και πηραμε μειωση

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 02:46:28 pm »
Και εμενα μου κανανε μειωση....δε το ζητας απλως το απαιτεις.Εγω βεβαια μενω με τον φιλο μου οποτε ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα εσυ αν εισαι μονη σου και μονο με ενα επιδομα πληρωνεις νοικι και λογαριασμους απορω πως τα καταφερνεις!!!!!
Σχετικα τωρα με αλλες δουλειες εγω εστελνα βιογραφικα και τιποτα οποτε αποφασιζω να παω να ρωτησω για πωλητρια ,......και......δε με παιρναν πουθενα γτ δεν ειχα προυπηρεσια στην πωληση ρουχων!!!!!Στον τελευταιο που μου το ειπε αυτο γυρισα και του ειπα ¨΄εχω προυπηρεσια χρονια ψωνιζω....μπορω να διακρινω το small medium large και διπλωνω χρονια τα ρουχα της ντουλαπασ μου" εεεεεεεεεεεεεεεεεΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 05:31:01 pm »
Και εμενα μου κανανε μειωση....δε το ζητας απλως το απαιτεις.Εγω βεβαια μενω με τον φιλο μου οποτε ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα εσυ αν εισαι μονη σου και μονο με ενα επιδομα πληρωνεις νοικι και λογαριασμους απορω πως τα καταφερνεις!!!!!
Σχετικα τωρα με αλλες δουλειες εγω εστελνα βιογραφικα και τιποτα οποτε αποφασιζω να παω να ρωτησω για πωλητρια ,......και......δε με παιρναν πουθενα γτ δεν ειχα προυπηρεσια στην πωληση ρουχων!!!!!Στον τελευταιο που μου το ειπε αυτο γυρισα και του ειπα ¨΄εχω προυπηρεσια χρονια ψωνιζω....μπορω να διακρινω το small medium large και διπλωνω χρονια τα ρουχα της ντουλαπασ μου" εεεεεεεεεεεεεεεεεΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!

εμεις ακομα δεν μενουμε μαζι γιατι ειναι μακρια για καποιο διαστημα ακομα, ωστοσο αν δεν δεχτει τη μειωση, θα πρεπει να φυγω, και ποιος εχει τωρα για μετακομισεις και να βρισκει παλι σπιτι απο την αρχη;  :( :(

τελικα βρηκες δουλεια πουθενα;

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 05:39:32 pm »
Δεν βρηκα!!!!Εχω μονο 2 ιδιαιτερα.....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη