0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Miss London στις Φεβρουαρίου 28, 2012, 06:03:55 pmκαλα μην φανταστεις οτι βρηκα και καμμια δουλεια που θα με εξασφαλισει.....απλα σκεφτομαι επειδη ειμαι πολυ κοντα στον τελευταιο που πηρανε μηπως ξανακαλεσουν συντομα και την πατησω μετα....Περιμενα τοοοοοσοοοοοο καιρο και τωρα που εφτασα κοντα να τα παρατησω???και να αρνηθείς πάντως τώρα δεν έχεις καμιά επίπτωση, δεν διαγράφεσαι από τους πίνακες.γιατι δε σε διαγραφουν??παει με τους μηνες??ειναι σιγουρο?
καλα μην φανταστεις οτι βρηκα και καμμια δουλεια που θα με εξασφαλισει.....απλα σκεφτομαι επειδη ειμαι πολυ κοντα στον τελευταιο που πηρανε μηπως ξανακαλεσουν συντομα και την πατησω μετα....Περιμενα τοοοοοσοοοοοο καιρο και τωρα που εφτασα κοντα να τα παρατησω???
http://www.pde.gr/index.php?page=2803ευχαριστω πολυ.....δεν το ειχα προσεξει!!!συνεπως αφου δεν θα εχω καμμια κυρωση θα πραξω αναλογως!!!!
Ξερει κανεις αν θα ξανακαλεσουν αμω???οικονομικα εχω φτασει στα ορια μου κ βρηκα μια δουλεια στην οποια ειναι να ξεκινησω σε 2 βδομαδες περιπου....κ λεω να παω αλλα αν με καλεσουν τοτε????δε ξερω τι να κανω πιααααααααααα!!!!!σκεφτομαι κ την ακυρωση της αιτησης μου..ελεοςςςςςςςςςςς φτανει το πασχα!!!!!!!