0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο planety! Δε θυμάμαι τι χαρτιά ζητάνε αλλά το θέμα είναι να κάνεις ανάληψη υπηρεσίας τα άλλα τα πας και μετά. Στην Αττική κάτι γίνεται πάντα, στη
δεν ξερω βρε παιδια, γιατι και σημερα που ρωτησα στο σχολειο μου ειπαν οτι η κυρια που αντικαθιστω εχει φυγει απο τελη ιανουαριου.. αρα κενα υπαρχουν και μαλιστα πολλα... το θεμα ειναι οτι δεν καλουν.. εγω ας πουμε σε αυτη τη θεση θα μπορουσα να ειμαι εδω και ενα μηνα τωρα, γιατι η κοπελα εφυγε με αδεια εγκυμοσυνης, δεν ηταν οτι δεν ηξεραν αν θα επιστρεψει γρηγορα... κι απο οτι μου ειπαν οι συναδελφοι, δεν ειχαν στειλει κανεναν εδω και τοσο καιρο...οποτε πραγματικα ειναι θεμα υπουργειου, δεν καλουν οσους λειπουν.. υπαρχουν αρκετα κενα, αλλα δεν ασχολουνται..
Παράθεση από: planety στις Μαρτίου 08, 2012, 08:22:53 pmδεν ξερω βρε παιδια, γιατι και σημερα που ρωτησα στο σχολειο μου ειπαν οτι η κυρια που αντικαθιστω εχει φυγει απο τελη ιανουαριου.. αρα κενα υπαρχουν και μαλιστα πολλα... το θεμα ειναι οτι δεν καλουν.. εγω ας πουμε σε αυτη τη θεση θα μπορουσα να ειμαι εδω και ενα μηνα τωρα, γιατι η κοπελα εφυγε με αδεια εγκυμοσυνης, δεν ηταν οτι δεν ηξεραν αν θα επιστρεψει γρηγορα... κι απο οτι μου ειπαν οι συναδελφοι, δεν ειχαν στειλει κανεναν εδω και τοσο καιρο...οποτε πραγματικα ειναι θεμα υπουργειου, δεν καλουν οσους λειπουν.. υπαρχουν αρκετα κενα, αλλα δεν ασχολουνται.. Μα γι'αυτό είναι επιτυχημένη η πρώην υπουργός. Απλά μαθήματα οικιακής οικονομίας. Μάλλον στο οικονομικών παρέα με το χοντρό έπρεπε να είναι. Πώς θα εξοικονομήσουμε χρήματα για το υπουργείο μας........ και τα παιδιά ας μείνουν χωρίς δασκάλους.... Τα χρήματα να μη φύγουν από εμάς. Κι έτσι με 1 σμπάρο 2 τρυγόνια: και τα χρληματα μένουν, και μορφωμένους νέους δεν 'παράγουμε'
Και να καλέσουν μετρημένες θα είναι οι προσλήψεις και πάλι στα ίδια μέρη...σήμερα δεν είναι να περιμένει κανείς τίποτα από το δημόσιο σχολείο, εδώ και μήνες φάνηκε πως πάει το πράγμα.Με σειρά λίγο κάτω από το 1100 κι ακόμα δε με καλέσανε, αν με πάρουν θα νομίζω ότι μου κάνουν πλάκα! Συγνώμη για τη μιζέρια, αλλά με έχει πάρει από κάτω
Planety εννοείται πως η θλίψη δεν προέρχεται μόνο από το ότι δεν απασχολούμαι στο δημόσιο, αλλά από το ότι δε βρίσκω δουλειά πουθενά ούτε σε ιδιωτικό ούτε σε δημόσιο τομέα. Απλά (δυστυχώς) ακόμα κοιτάω τις προσλήψεις μη τυχόν και γίνει κάτι. Αν έβρισκα αλλού δουλειά δε θα ασχολούμουν καν με το δημόσιο κι ακόμα, η υγεία εννοείται πως είναι πάνω από όλα, αλλά χωρίς δουλειά και η υγεία επηρεάζεται, δε γίνεται να είσαι καλά σωματικά αν δεν είσαι ψυχικά.