0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως θεωρώ ότι κακώς φιλολογούμε ,γιατί δεν έχουμε ακόμα δεδομένα .Ναι μεν ακούστηκε κάτι για μείωση αλλά ας περιμένουμε γιατί όλα είναι ρευστά .Νομίζω ότι εξαιτίας των συντάξεων τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για την Διαμαντοπούλου (όσο είναι ακόμα εκεί μέσα )από τη μια ,από την άλλη στις κύριες ειδικότητες δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν εκπτώσεις δεδομένου ότι δεν θα γίνουν και διορισμοί .Οπότε ας δούμε τα πράγματα πιο ορθολογιστικά και ψύχραιμα και ας περιμένουμε
Μήπως να σου κάνω μια ανάλυση για την ανθρωπιστική παιδεία και τα οφέλη της ;Δεν υποβαθμίζω τίποτα προέρχομαι από οικογένεια που δεν άνηκε σε κύρια ειδικότητα αλλά που πας χωρίς ελληνική γλώσσα ;
Green, η γλώσσα είναι η βάση όλων των μαθημάτων ακόμη και των μαθηματικών. Η επικοινωνία βασίζεται στον προφορικό και τον γραπτό λόγο κατά κύριο λόγο. Επομένως δεν μπορεί παρά να είναι ένα βασικό μάθημα ανεξαρτήτου αναλογίας ωρών.
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 06, 2012, 01:24:25 pmGreen, η γλώσσα είναι η βάση όλων των μαθημάτων ακόμη και των μαθηματικών. Η επικοινωνία βασίζεται στον προφορικό και τον γραπτό λόγο κατά κύριο λόγο. Επομένως δεν μπορεί παρά να είναι ένα βασικό μάθημα ανεξαρτήτου αναλογίας ωρών.Δεν διαφωνώ, παρόλα αυτά δεν θα το δει έτσι ένα παιδί που ετοιμάζεται να γίνει τεχνίτης. Και η αλήθεια είναι ότι όσο και να πιστεύω ότι όλοι πρεπει να έχουν μία βασική γενική παδεία, αν ο ηλεκτρολόγος δεν μιλάει σωστά ελληνικά δεν χάθηκε και ο κόσμος, αν όμως είναι κακός στο τεχνικό του αντικείμενο μπορεί να σου τινάξει το σπίτι στον αέρα.