0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όλες τις κατηγορίες, παντού οι ίδιοι είναι οι μισθοί στον στενό δημόσιο τομέα πλέον.
Από εκεί και πέρα εγώ θα πω μόνο ότι όποιος εκπαιδευτικός ψηφίσει στις επόμενες εκλογές (όποτε και αν γίνουν) ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ δεν θα έχει μετά κανένα δικαίωμα να παραπονιέται. Τώρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι τον ξεγέλασαν με το "Λεφτά υπάρχουν".
Παράθεση από: FKark στις Μαρτίου 24, 2012, 02:25:34 amΑπό εκεί και πέρα εγώ θα πω μόνο ότι όποιος εκπαιδευτικός ψηφίσει στις επόμενες εκλογές (όποτε και αν γίνουν) ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ δεν θα έχει μετά κανένα δικαίωμα να παραπονιέται. Τώρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι τον ξεγέλασαν με το "Λεφτά υπάρχουν".Επειδή το θέτεις σ' αυτή τη βάση, θα σε ρωτήσω κάτι: αν επικρατήσει το αντιμνημόνιο στις επερχόμενες εκλογές, πιστεύεις πως θα έχουμε αυξήσεις στους μισθούς;...
Φυσικά και δεν ισχυρίζεται κανείς ότι τα αντιμνημονιακά κόμματα θα μοίραζαν αυξήσεις. Το θέμα είναι ότι τα φιλομνημονιακά (μεγάλα) κόμματα μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο. Με τη συνέργεια (όσων αφορά τους "βολεμένους") ή την απλή ανοχή ημών των υπολοίπων, δεν αντιλέγω. Αλλά είναι παράδοξο να απευθυνόμαστε εκ νέου στα πρόσωπα που κατέστρεφαν επί τόσα χρόνια τη χώρα και να τους εμπιστευόμαστε να μας σώσουν.
630 ευρώ κάτω από τον Αύγουστο , 331 δεκαπενθήμερο με 8 έτη προϋπηρεσίας. Και όσο σκέφτομαι οτι ο κουμπάρος μου ειναι πυροσβέστης ΔΕ και με 10 χρόνια παίρνει 1400 ενώ έχει χάσει από την αρχή του μνημονίου μόνο 180 ευρώ με πιάνει τρέλα. Το κακό είναι ότι πάλι σε μας θα κόψουν γιατί τα ειδικά μισθολόγια και ειδικότερα τα σώματα ασφαλείας μου λέει πως θα χάσουν μόνο το 10% επί των μεικτών αποδοχών τους τον Ιούλιο. Έτσι μας κατάντησαν ο ΠΕ να παίρνει το μισό μισθό των ΔΕ των ειδικών μισθολογιών. Τα λόγια είναι περιττά...
Είναι επίσης προκλητικό να ακούς τον πρόεδρο της Ν.Δ να λέει ότι θα δώσει μάχη για να μη γίνουν άλλες περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας ( το ανακοίνωσε την Μ.Πέμπτη), ενώ όσοι έχουμε συγγενικά πρόσωπα ξέρουμε τι συμβαίνει, γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Αλλά το πλέον κατάπτυστο είναι να μπαίνουν στο φόρουμ συνάδελφοι που έχουν συζύγους ή συγγενείς ένστολους και να παραπληροφορούν τους συναδέλφους ότι τα ειδικά μισθολόγια έχουν υποστεί μεγάλες περικοπές. Αιδώς