Σύνολο ψηφοφόρων: 527
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Οκτώβριος 30, 2012, 07:23:15 μμΕμένα μου κάνει εντύπωση. Πήγε η ΔΟΕ να ζητήσει να ανοίξουν οι πίνακες, της λέει το Υπουργείο "εντάξει" και μάλιστα ότι θα το κάνει αύριο ή τις επόμενες μέρες, που σημαίνει ότι έχουν έτοιμη τη φόρμουλα που θα γίνει. Ε, δεν ρώτησαν ποιούς πίνακες θα ανοίξουν, με ποιο τρόπο, με ποια μοριοδότηση;δεν ξερω..βασικα η δοε πηγε σημερα μαζι με εκπροσωπους των νηπιαγωγων...γιατι εχουμε και εμεις θεματα με τα νηπιαγωγεια.....δεν ασχοληθηκε δυστυχως τρελα με το ποιους πινακες θα ανοιξει ο υπουργος........
Εμένα μου κάνει εντύπωση. Πήγε η ΔΟΕ να ζητήσει να ανοίξουν οι πίνακες, της λέει το Υπουργείο "εντάξει" και μάλιστα ότι θα το κάνει αύριο ή τις επόμενες μέρες, που σημαίνει ότι έχουν έτοιμη τη φόρμουλα που θα γίνει. Ε, δεν ρώτησαν ποιούς πίνακες θα ανοίξουν, με ποιο τρόπο, με ποια μοριοδότηση;
αν μιλάμε για κατάθεση νομοσχεδίου και οχι για νομοθετική ρύθμιση όπως στην κατάργηση διετίας ισως πάμε σε ένα καινούργιο σύστημα διορισμών αναπληρωτών και μονίμων.( εννοείται χωρίς αντίκρυσμα πάντα)
Ναι, ρε παιδιά. Αλλά γιατί να λένε και η ΔΟΕ και το υπουργείο για άνοιγμα πινάκων και άνοιγμα πινάκων. Κάτι έχουν στο νου τους για να συνενοούνται. Εγώ δεν έχω καταλάβει πώς θα γίνεται η μοριοδότηση αν ανοίξουν οι πίνακες αναπληρωτών. Με 0,1 μόριο ανά μήνα ή με 1 μόριο όπως ίσχυε παλιά;
ο καθένας το μακρυ και το κοντό του γραφετε.. καταλαβαίνω οτι κανένας σας δεν ξέρει την τύφλα του..και γράφει ο καθένας σας ότι θα ήθελε να συμβεί.. αρα δεν νομίζω οτι υπάρχει σοβαρός λόγος να λαμβάνεται υπ'όψιν ότι γράφει ο καθένας γιατί αποτελεί την προσωπική του καθαρά θέληση..καληνύχτα..