Σύνολο ψηφοφόρων: 527
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: troktiko στις Νοέμβριος 01, 2012, 10:04:24 μμΣήμερα που μίλησα με τον ίδιο τον Μπράτη στην Κρήτη δεν ήξερε ακριβώς να μου απαντήσει το πώς θα γίνει αυτό το ξεκλείδωμα….. Του επισήμανα το νομικό του θέματος…. Άπλα η μόνη του κουβέντα ήταν ότι πρέπει να προσμετράτε η προϋπηρεσία αφού και μισθολογικά το ίδιο συμβαίνει. Όσο για τα άλλα με ΑΣΕΠ χωρίς ΑΣΕΠ μου είπε ότι εξετάζονται. Χαμογελαστός και με υψωμένη τη γροθιά μου επισήμανε ότι είναι καιρός για αγώνες(…… εκλογές έχουμε άλλωστε….)troktiko καλημερα, ποια αλλα με ασεπ και χωρις ασεπ εξεταζονται? δηλαδη?
Σήμερα που μίλησα με τον ίδιο τον Μπράτη στην Κρήτη δεν ήξερε ακριβώς να μου απαντήσει το πώς θα γίνει αυτό το ξεκλείδωμα….. Του επισήμανα το νομικό του θέματος…. Άπλα η μόνη του κουβέντα ήταν ότι πρέπει να προσμετράτε η προϋπηρεσία αφού και μισθολογικά το ίδιο συμβαίνει. Όσο για τα άλλα με ΑΣΕΠ χωρίς ΑΣΕΠ μου είπε ότι εξετάζονται. Χαμογελαστός και με υψωμένη τη γροθιά μου επισήμανε ότι είναι καιρός για αγώνες(…… εκλογές έχουμε άλλωστε….)
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής θα αλλάξει μόνο ο πίνακας αναπληρωτών ή και ο πίνακας διορισμών?
συναδελφοι με φεκ θα χασουν τον διορισμο τους. αυτη ειναι η καινουργια πληροφορια. Οσο για το ανοιγμα των πινακων θα τα μαθουμε και επισημα τα μαντατα συντομα. Ολη η ιστορια γινεται για τον πινακα αναπληρωτων γιατι για τους διορισμους μάλλον απο οτι ακουγεται απο θεμελια του υπουργειου παμε αντι για διψηφιους , ακριβως 0 την επωμενη χρονια.