Σύνολο ψηφοφόρων: 527
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...αρκεί η οπτική τους να μην περνάει μέσα από τα δικά τους συμφέροντα!
βρε παιδια να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει? αναφερεστε συνεχεια στους 24μηνιτες φιλολογους. δεν καταλαβαινω πού ο διορισμος των 24μηνιτων φιλολογων εμποδιζει το διορισμο ασεπιτων των αλλων ειδικοτητων! δηλαδη το ερωτημα ειναι ή φιλολογοι ή αγγλικων? τι σχεση εχουν αυτα μεταξυ τους? και τι θα πει η βαση του αε και η κορυφη του ασεπ και ο πατος του ασεπ και..... (εξαλλου το 40 διοριζει και χωρις ασεπ).καλοπροαιρετη ειναι η απορια μου. μηπως κατι δεν καταλαβαινω.
Το 4) δεν το κατάλαβα. Καταρχήν, τι εννοείς "ειδικότητες που έχουν τελειώσει"; Κατά δεύτερον, από πού κι ως πού ν'αλλάξουν οι πίνακες;
Όχι ,αφήστε τον να εκθέτει τον εαυτόν του και να είσαι σίγουρος ¨τύπε¨ότι θα διαρρεύσει ποιανού συμφέροντα εξυπηρετείς ...Για λύσε μου όμως μια απορία σε βάρος ποιου είναι το υπόμνημα ; Όλες οι ειδικότητες συμφωνούν με αυτό προυπηρεσία +ΑΣΕΠ .Εμείς ΑΣΕΠίτες (οι φιλόλογοι αλλά και οι μαθηματικοί και φυσικοί- χημικοί )δεν έχουμε .Τους επιλαχόντες εννοείς ; Αν ναι τότε καταλάβαμε τι συμφέροντα έχεις .Λυπόμαστε Ο νόμος 3848 ήταν το μεγαλύτερο έκτρωμα της Ιστορίας της Διαμαντοπούλου ..Ή μήπως την βοήθησες να τον φτιάξει και τώρα χτυπιέσαι που δεν εφαρμόζεται ;
Γι αυτό τόσο το 24μηνο,όσο και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιεί απλά ως τίτλο τον ασεπ είναι παράνομο,γιατί ο ασεπ χρησιμοποιείται απλά για λέμε πως έχουμε ασεπ!Επειδή τα νομικά είναι μια "'αλλη" γλώσσα,καλό είναι να ακούτε και κάποιον που την ξέρει, γιατί για εσάς είναι άγνωστη.