*

Αποστολέας Θέμα: Άννα Διαμαντοπούλου: «Έβαλα τα κλάματα!»  (Αναγνώστηκε 18175 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Άννα Διαμαντοπούλου: «Έβαλα τα κλάματα!»
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 28, 2012, 04:55:58 pm »
Εγώ πάντως ξέρω ότι όχι μόνο δεν έβαλε τα κλάματα, αλλά έκανε και βλεφαροπλαστική σε κάποια κλινική...

Δεν τα ξερετε καλα,....το πολύ κλάμα την οδήγησε να κανει βλεφαροπλαστική....(μονο βλεφαροπλαστική έκανε?)

Δεν ξέρω λεπτομέρειες... Μην πούμε τίποτα για την Αννούλα σου!!! :D Αμέσως να μας μαλώσεις! Τί αγάπη είναι αυτή παιδί μου??? :o ;D ;D ;D
Together we stand!!! Divided we fall...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:55 »

Αποσυνδεδεμένος faz

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 28, 2012, 05:03:58 pm »
Καλά, ο Green μπορεί να ειρωνεύεται.

Από την άλλη, κανείς δεν είναι αφελής να πιστεύει ότι έχυσε δάκρυα, διότι με το ζόρι ζήτησε συγγνώμη κάποια στιγμή στο ραδιοφωνικό σταθμό
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 28, 2012, 07:59:58 pm από faz »

albedo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 28, 2012, 05:14:27 pm »

Από την άλλη, κανείς δεν είναι αφελής να πιστεύει ότι έχυσε δάκρυα, διότι με το ζόρι ζήτησε συγγνώμη κάποια στιγμή στο ραδιοφωνικό σταθμό

Αποσυνδεδεμένος maGe

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 28, 2012, 06:46:50 pm »
Οταν σταματησε η Διαμαντοπουλου την ΠΔΣ καταλαβε τι κακο εκανε στα παιδακια τα κακομοιρα; Γιατι δεν μενουν ολα τα παιδια Εκαλη - Κηφισια και Κολωνακι! Ξερω περιπτωσεις που ερχονταν τα παιδακια στο σχολειο και ρωτουσαν ποτε θα ξεκινησει;;;; Γιατι δεν ειχαν λεφτα να πανε φροντιστήριο :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:55 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 28, 2012, 07:46:17 pm »

"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος miska

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 28, 2012, 11:20:35 pm »
Άννα (Διαμαντοπούλου) μην κλαις!

Έλεος πλέον με το δήθεν αυτομαστίγωμα των υπουργών του ΠΑΣΟΚ! Ο ένας, δεν διάβασε το Μνημόνιο. Ο άλλος αφυπνίστηκε λέει μετά την παραίτηση Παπανδρέου και συνειδητοποίησε την εγκληματική πολιτική του κόμματος απέναντι στην κοινωνία. Διαβάσαμε πάλι πως η....
υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου "έκλαψε" όταν αισθάνθηκε πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για το θέμα των βιβλίων!

nickitol

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 10:02:57 am »
Φυσικά και έβαλε τα κλάματα, γιατί είναι Υπουργός, αλλά είναι και άνθρωπος...

Green, ελπίζω να κάνεις πλάκα εδω.
Η γυναίκα θυμάται τον άνθρωπο , μόνο αν την εξυπηρετεί!
Παρακολούθησα από το 2009 κ μετά όλη τη συζήτηση και τα πρακτικά στη

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 10:18:54 am »
 εμεις να δεις ποσο κλαιμε απο το σεπτεμβριο που βλεπουμε τις αποδοχες μας να μειωνονται...που χαιρετησαμε τις οικογενειες μας και διασκορπιστηκαμε στα τεσσερα σημεια του οριζοντα και βρεθηκαμε χιλιομετρα μακρια απο  την οικογενεια μας...που εξανεμιστηκαν οι οικονομιες μας γιατι τα χαρατσια ερχονται και πληρωνουμε πανω απο ενα ενοικια...που ακουω το παιδι μου να μου λεει οτι του λειπει η οικογενεια και δεν μπορω να του προσφερω τιποτα, ουτε την εποχη της εξεταστικης....που εχω φτασει στα ορια μου...και θα ασχοληθω με το κλαμα της υπουργου!!! εκεινη μας εγραψε και μας διεγραψε!!! να πανε στον αγυριστο!!!!

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 10:56:50 am »
Αν είχε παραιτηθεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας για κάτι, τέλος πάντων, τα βιβλία, τους μισθούς των καθηγητών, θα είχε δικαίωμα να μιλάει... Αφού παραμένει εκεί, απλώς συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 12:49:25 pm »
σιγά μην έβγαλε και ρυτίδες από τη στεναχώρια της που τα σχολεία δε θα είχαν βιβλία!!!!! >:( >:( >:( >:( :P
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 02:09:29 pm »
Η κυρία  Διαμαντοπούλου μας απέδυξε πως πανω απόλα είναι άνθρωπος. Έκλαψε. Απέδυξε σέ ολους πως ότι κάνει το κάνει για τό καλο όλων των εκπαιδευτικων. Πείτε μου ένα εκπαιδυτικο που εκλαψε οταν δεν ερχοταν τα βιβλια στην ώρα τους.
ολοι κοιταμε μονο τους μισθους μας καί δεν μας ενδιαφέρει καθολου για τα παιδια. οι γονεις εδω στην εκάλη δεν ειχαν λεφτά για να αγορασουν τετραδια και βιβλία στά παιδια τους. μόνο η ηπουργος τους σκεφτηκε. όλοι οι καθηγητές και δασκαλοι το μονο που καναμε ήταν να παραπονιόμαστε. κανεις δεν εβαλε το χερι στη τσέπη να βοηθήσει αυτά τα παιδιά και τους γονεις.
Να ξέρετε τωρα πως υπαρχουν και εβαίσθητοι υπουργοι που νοιάζονται για τό εργο τους. Εγώ όταν καταλαβα τη συγκίνηση της ηπουργου συγγινηθηκα πιο πολυ και άλλαξα την γνώμη μου γι αυτή. μήπως πρέπει να κανετε το ίδιο;
Mας αποστόμωσες...Έχεις δίκιο! Το "απέδυξε" πως είναι εβαίσθητοι ηπουργος! Κι εγώ τώρα συγγινηθηκα, κι αποφάσισα να αλλάξω γνώμη γι' αυτή! ;D
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος miska

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 02:45:49 pm »
Το πιο εκπληκτικό από τα δήθεν δάκρυα είναι οι προτάσεις της για να σωθούμε:
όχι εκλογές, αλλά κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας συγκροτούμενη από τους άριστους!!!!!!!!!
Με δυο λόγια τρέμει την αξιολόγηση από το λαό και αυτοαξιολογείται ως άριστη πολιτικός! Σιγά να μην έκλαψε λέω εγώ. Τόση περιφρόνηση για το λαό, τόση έπαρση δεν έχει επιδείξει πολιτικός μέχρι σήμερα. Κανείς δεν έχει τολμήσει να προκαλέσει τόσο πολύ.

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 02:48:36 pm »
Έχω μείνει άφωνη!   :-X :o :'(
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 02:48:50 pm »
Τα κλάμματα η "κυρία" να τα βάλει για όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς που μετράνε ακόμη και το τελευταίο ευρώ! Πού βλέπουν τον κουτσουρεμένο μισθό να πηγαίνει στο ενοίκιο και στους λογαριασμούς κια σε εκείνους να μένουν με το ζόρι 200 ευρώ για να βγάλουν το μήνα. Να κλάψει για όλους εκείνους τους ασφαλισμένους που δεν έχουν χρήματα να πάνε σε . Να κλάψει για τα μνημόνια που υπέγραφε χωρίς ίχνος ντροπής. Να κλάψει για την καταντια στην οποία οδήγησε συτή και οι όμοιοί της την χώρα μας. Εκλαψε για τα βιβλία, βλέπετε η Κυρία;;;Από τα νεύρα της έκλαψε η Κυρία που δουλεύει από τα 17 της στα ορυχεία ( καλά δεν ντρέπεται να τα λέει;;). Τι μισητός άνθρωπος......
Και σεις, κύρις Μαρίνος, καταλάβατε από την πράξη της αυτή ότι είναι άνθρωπος;;;;Μπράβο αγαπητέ μου......Ενα πάντως είναι σίγουρο, συνάδελφοι. Ο Μαρίνος, αν είναι συνάδελφος, είναι σίγουρο ότι θα περάσει την αξιολογηση των καθηγητών, έστω και ανορθόγραφος, γιατί ξέρει να "γλύφει" καλα. Και κάτι άλλο. Τι ακριβώς έκανε η αγαπητή ευαίσθητη υπουργός στην Εκάλη; Μήπως βόηθησε αυτή τους γονείς να πάρουν τετράδια στα παιδιά τους;;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182587
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)