0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Ιανουαρίου 28, 2012, 12:56:29 amΕγώ πάντως ξέρω ότι όχι μόνο δεν έβαλε τα κλάματα, αλλά έκανε και βλεφαροπλαστική σε κάποια κλινική... Δεν τα ξερετε καλα,....το πολύ κλάμα την οδήγησε να κανει βλεφαροπλαστική....(μονο βλεφαροπλαστική έκανε?)
Εγώ πάντως ξέρω ότι όχι μόνο δεν έβαλε τα κλάματα, αλλά έκανε και βλεφαροπλαστική σε κάποια κλινική...
Καλά, ο Green μπορεί να ειρωνεύεται. Από την άλλη, κανείς δεν είναι αφελής να πιστεύει ότι έχυσε δάκρυα, διότι με το ζόρι ζήτησε συγγνώμη κάποια στιγμή στο ραδιοφωνικό σταθμό
Παράθεση από: faz στις Ιανουαρίου 28, 2012, 05:03:58 pmΚαλά, ο Green μπορεί να ειρωνεύεται. Από την άλλη, κανείς δεν είναι αφελής να πιστεύει ότι έχυσε δάκρυα, διότι με το ζόρι ζήτησε συγγνώμη κάποια στιγμή στο ραδιοφωνικό σταθμό
Φυσικά και έβαλε τα κλάματα, γιατί είναι Υπουργός, αλλά είναι και άνθρωπος...
Η κυρία Διαμαντοπούλου μας απέδυξε πως πανω απόλα είναι άνθρωπος. Έκλαψε. Απέδυξε σέ ολους πως ότι κάνει το κάνει για τό καλο όλων των εκπαιδευτικων. Πείτε μου ένα εκπαιδυτικο που εκλαψε οταν δεν ερχοταν τα βιβλια στην ώρα τους. ολοι κοιταμε μονο τους μισθους μας καί δεν μας ενδιαφέρει καθολου για τα παιδια. οι γονεις εδω στην εκάλη δεν ειχαν λεφτά για να αγορασουν τετραδια και βιβλία στά παιδια τους. μόνο η ηπουργος τους σκεφτηκε. όλοι οι καθηγητές και δασκαλοι το μονο που καναμε ήταν να παραπονιόμαστε. κανεις δεν εβαλε το χερι στη τσέπη να βοηθήσει αυτά τα παιδιά και τους γονεις.Να ξέρετε τωρα πως υπαρχουν και εβαίσθητοι υπουργοι που νοιάζονται για τό εργο τους. Εγώ όταν καταλαβα τη συγκίνηση της ηπουργου συγγινηθηκα πιο πολυ και άλλαξα την γνώμη μου γι αυτή. μήπως πρέπει να κανετε το ίδιο;