0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει...μπορώ να καταλάβω το πώς νιώθουν οι περισσότεροι μετά τις εξελίξεις στο μισθολογικό...ουσιαστικά μοιάζει πλέον μάταιο και το να δουλεύεις...αλλά στην παράλληλη στήριξη σας προσέλαβαν πρωτίστως για να βοηθήσετε παιδιά με προβλήματα που ήδη και με τη δική σας αρωγή δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες (όχι γιατί φταίτε εσείς,αλλά γιατί έτσι είναι το σύστημα στημένο)...πόσο μάλλον για ένα χρονικό διάστημα να λείψετε κι απ'τις τάξεις...στις οποίες εμφανιστήκατε και με καθυστέρηση,αφού άργησαν να προσλάβουν για την παράλληλη στήριξη!!Όχι εις βάρος των παιδιών αυτών τα δικά μας προβλήματα...υπάρχει και όριο στην εκδήλωση της οργής μας (η οποία δεν αρνείται κανείς πως είναι δικαιολογημένη)Εκτός εαν σας περισσεύουν ώρες απ'το ωράριό σας και τις αναλώνετε σε γραφική δουλειά εκτός τάξης και μπορεί να γίνει σ'αυτές τις ώρες,αν και αμφιβάλλω ότι ισχύει κάτι τέτοιο...Εξάλλου όταν δεχτήκατε τη θέση της παράλληλης στήριξης ξέρατε πολύ καλά πως συνοδεύεται με κάποιες έξτρα υποχρεώσεις απ'του απλού αναπληρωτή, όπως αυτήν της επιμόρφωσης...μην τα θέλουμε όλα δικά μας! όταν αποδεχόμαστε τη θέση είναι καλά και όταν έρχεται η ώρα των υποχρεώσεων που αυτή συνεπάγεται κάνουμε την πάπια...δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά που χρήζουν παράλληλης στήριξης να πληρώνουν τα δικά μας εργασιακά! Εγώ όταν είδα τον τίτλο αυτού του τόπικ ένιωσα ντροπή για λογαριασμό μας...και δεν είμαι καλύτερα οικονομικά ούτε επαγγελματικά από τους αναπληρωτές και ούτε τα λέω αυτά εκ του ασφαλούς...όλοι σιγοψηνόμαστε και τσουρουφλιζόμαστε πλέον...!! Λίγη συναίσθηση καταστάσεων δεν βλάπτει....
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Φεβρουαρίου 10, 2012, 06:44:40 pmΕντάξει...μπορώ να καταλάβω το πώς νιώθουν οι περισσότεροι μετά τις εξελίξεις στο μισθολογικό...ουσιαστικά μοιάζει πλέον μάταιο και το να δουλεύεις...αλλά στην παράλληλη στήριξη σας προσέλαβαν πρωτίστως για να βοηθήσετε παιδιά με προβλήματα που ήδη και με τη δική σας αρωγή δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες (όχι γιατί φταίτε εσείς,αλλά γιατί έτσι είναι το σύστημα στημένο)...πόσο μάλλον για ένα χρονικό διάστημα να λείψετε κι απ'τις τάξεις...στις οποίες εμφανιστήκατε και με καθυστέρηση,αφού άργησαν να προσλάβουν για την παράλληλη στήριξη!!Όχι εις βάρος των παιδιών αυτών τα δικά μας προβλήματα...υπάρχει και όριο στην εκδήλωση της οργής μας (η οποία δεν αρνείται κανείς πως είναι δικαιολογημένη)Εκτός εαν σας περισσεύουν ώρες απ'το ωράριό σας και τις αναλώνετε σε γραφική δουλειά εκτός τάξης και μπορεί να γίνει σ'αυτές τις ώρες,αν και αμφιβάλλω ότι ισχύει κάτι τέτοιο...Εξάλλου όταν δεχτήκατε τη θέση της παράλληλης στήριξης ξέρατε πολύ καλά πως συνοδεύεται με κάποιες έξτρα υποχρεώσεις απ'του απλού αναπληρωτή, όπως αυτήν της επιμόρφωσης...μην τα θέλουμε όλα δικά μας! όταν αποδεχόμαστε τη θέση είναι καλά και όταν έρχεται η ώρα των υποχρεώσεων που αυτή συνεπάγεται κάνουμε την πάπια...δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά που χρήζουν παράλληλης στήριξης να πληρώνουν τα δικά μας εργασιακά! Εγώ όταν είδα τον τίτλο αυτού του τόπικ ένιωσα ντροπή για λογαριασμό μας...και δεν είμαι καλύτερα οικονομικά ούτε επαγγελματικά από τους αναπληρωτές και ούτε τα λέω αυτά εκ του ασφαλούς...όλοι σιγοψηνόμαστε και τσουρουφλιζόμαστε πλέον...!! Λίγη συναίσθηση καταστάσεων δεν βλάπτει....1) Επειδή κάποιοι προσλαμβάνονται ειδική δε λέει κάπου ότι κάνουν και επιμόρφωση!2) Δε φτάνει που προσλαμβάνονται ούτε και γω ξέρω πότε καλούνται τώρα να τους διδάξουν πως θα διδάξουν, τόοοοοοοοοοοοοοσο καιρό τι κάνανε3) Η επιμόρφωση πρέπει να γίνεται τέλη αυγούστου4) Όταν εμένα θα μου δώσω 700 ευρώ και θα πρέπει να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου συν τα πλοία και τις βενζίνες για να μου διδάξει φεβρουάριο μήνα πως πρέπει να είμαι την πρώτη μέρα στο σχολείο με συγχωρείς τη συναίσθηση καταστάσεων ας την δουν αυτοί και όχι εγώ..........................................................
Είπα πως τα εργασιακά μας δεν πρέπει να μπλέκονται με τις ανάγκες αυτών των παιδιών!! Σε παιδιά με αναπηρίες διδάσκετε γαμώτο μου!! (συγγνώμη απ'τους διαχειριστές για την γλώσσα μου )Με κάτι τέτοια φαίνεται ξεκάθαρα για ποιους λόγους δέχονται κάποιοι τις θέσεις της παράλληλης στήριξης...που είναι τόσο ευαίσθητο κομμάτι της εκπαίδευσης!! Σας εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου να μην σας τύχει να γεννήσετε παιδί με αναπηρία και τύχει να πέσετε στην ανάγκη του βρωμοκράτους μας...(γιατί όλα για τους ανθρώπους είναι) Δεν έχω τέτοιο παιδί,αλλά όλα αυτά που λέμε για τα λεφτά μας,είναι σχεδόν τίποτα μπροστά σε άλλα....!!
Πρώτον...στην παράλληλη στήριξη απ'την μέρα που εγκρίθηκε μέσω ΕΣΠΑ εδώ και 2 χρόνια δηλαδή έλεγε εξ αρχής πως θα υπάρξει επιμόρφωση...η πρόσληψη στην παράλληλη στήριξη δεν είναι μια απλή πρόσληψη στην ειδική αγωγή,αλλά υπόκειται σε άλλο καθεστώς (γι αυτό και είναι ΕΣΠΑ) και εξ αρχής είχαν πει πως θα υπάρξει επιμόρφωση!
ΠαράθεσηΠρώτον...στην παράλληλη στήριξη απ'την μέρα που εγκρίθηκε μέσω ΕΣΠΑ εδώ και 2 χρόνια δηλαδή έλεγε εξ αρχής πως θα υπάρξει επιμόρφωση...η πρόσληψη στην παράλληλη στήριξη δεν είναι μια απλή πρόσληψη στην ειδική αγωγή,αλλά υπόκειται σε άλλο καθεστώς (γι αυτό και είναι ΕΣΠΑ) και εξ αρχής είχαν πει πως θα υπάρξει επιμόρφωση! Και μόνο αυτό έφτανε Λώρα. Τελεία.