0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη άρχισαν να καλούν ωρομισθίους. Μου τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί. Φυσικά αρνήθηκα, αν και το σχολείο ήταν κοντά στο σπίτι μου. Θεώρησα ότι είναι μεγάλη ξεφτίλα να πάω για 4 ώρες και μάλιστα -ουσιαστικά- να υπονομεύσω τον εαυτό μου αποδεχόμενος τη θέση, πόσο μάλλον που σχεδόν έφτασε η σειρά μου γι' αναπλήρωση. Πάντως κορόιδα πάντα θα υπάρχουν, δυστυχώς. Κάποιον-α θα βρουν κι ας μη συμφέρει από καμία άποψη η αποδοχή. Προσπαθήστε να κρατήσετε την αξιοπρέπειά σας τουλάχιστον...Φοβάμαι όμως πως για να καλούν ωρομισθίους, μάλλον προσπαθούν ν' αποφύγουν την κλήση αναπληρωτών.
Παράθεση από: Berlin στις Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:13:22 pmΣτην Ανατολική Θεσσαλονίκη άρχισαν να καλούν ωρομισθίους. Μου τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί. Φυσικά αρνήθηκα, αν και το σχολείο ήταν κοντά στο σπίτι μου. Θεώρησα ότι είναι μεγάλη ξεφτίλα να πάω για 4 ώρες και μάλιστα -ουσιαστικά- να υπονομεύσω τον εαυτό μου αποδεχόμενος τη θέση, πόσο μάλλον που σχεδόν έφτασε η σειρά μου γι' αναπλήρωση. Πάντως κορόιδα πάντα θα υπάρχουν, δυστυχώς. Κάποιον-α θα βρουν κι ας μη συμφέρει από καμία άποψη η αποδοχή. Προσπαθήστε να κρατήσετε την αξιοπρέπειά σας τουλάχιστον...Φοβάμαι όμως πως για να καλούν ωρομισθίους, μάλλον προσπαθούν ν' αποφύγουν την κλήση αναπληρωτών.Το ζητουμενο ειναι να μην δηλωσει κανεις ΠΟΤΕ ωρομισθιος.Ελεος.