0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: atem στις Μαρτίου 06, 2012, 10:58:31 pmΠαράθεση από: karas στις Μαρτίου 06, 2012, 10:52:30 pmΠαράθεση από: Kostakis1978 στις Μαρτίου 06, 2012, 10:43:47 pmΣτα τσακίδια. Δεν μπορώ να εκφράσω όσα αισθάνομαι. Θα φάω ισόβιο ban.Με κίνδυνο να φάω εγώ το ισόβιο ban: θα το γράψω όπως το λέμε στην Κρήτη "να μη σωσει και να μην ταξωθεί" (κοινώς να μην προλάβει). Να ντρέπομαι; ΟΧΙ! Πείτε με μικρόψυχο και κακεντρεχή αλλά καποια πράγματα δεν ξεχνιούνται... Ό,τι περασα φέτος με την ανεργία να το περάσει διπλό και τρίδιπλο το κνώδαλο.Δεν βλεπω την σχεση της ΑΔ με την ανεργια.Το ΥΠΟΙΚ ειναι υπευθυνο για τις πιστωσεις.
Παράθεση από: karas στις Μαρτίου 06, 2012, 10:52:30 pmΠαράθεση από: Kostakis1978 στις Μαρτίου 06, 2012, 10:43:47 pmΣτα τσακίδια. Δεν μπορώ να εκφράσω όσα αισθάνομαι. Θα φάω ισόβιο ban.Με κίνδυνο να φάω εγώ το ισόβιο ban: θα το γράψω όπως το λέμε στην Κρήτη "να μη σωσει και να μην ταξωθεί" (κοινώς να μην προλάβει). Να ντρέπομαι; ΟΧΙ! Πείτε με μικρόψυχο και κακεντρεχή αλλά καποια πράγματα δεν ξεχνιούνται... Ό,τι περασα φέτος με την ανεργία να το περάσει διπλό και τρίδιπλο το κνώδαλο.Δεν βλεπω την σχεση της ΑΔ με την ανεργια.Το ΥΠΟΙΚ ειναι υπευθυνο για τις πιστωσεις.
Παράθεση από: Kostakis1978 στις Μαρτίου 06, 2012, 10:43:47 pmΣτα τσακίδια. Δεν μπορώ να εκφράσω όσα αισθάνομαι. Θα φάω ισόβιο ban.Με κίνδυνο να φάω εγώ το ισόβιο ban: θα το γράψω όπως το λέμε στην Κρήτη "να μη σωσει και να μην ταξωθεί" (κοινώς να μην προλάβει). Να ντρέπομαι; ΟΧΙ! Πείτε με μικρόψυχο και κακεντρεχή αλλά καποια πράγματα δεν ξεχνιούνται... Ό,τι περασα φέτος με την ανεργία να το περάσει διπλό και τρίδιπλο το κνώδαλο.
Στα τσακίδια. Δεν μπορώ να εκφράσω όσα αισθάνομαι. Θα φάω ισόβιο ban.
Παράθεση από: karas στις Μαρτίου 06, 2012, 11:03:42 pmΠαράθεση από: atem στις Μαρτίου 06, 2012, 10:58:31 pmΠαράθεση από: karas στις Μαρτίου 06, 2012, 10:52:30 pmΠαράθεση από: Kostakis1978 στις Μαρτίου 06, 2012, 10:43:47 pmΣτα τσακίδια. Δεν μπορώ να εκφράσω όσα αισθάνομαι. Θα φάω ισόβιο ban.Με κίνδυνο να φάω εγώ το ισόβιο ban: θα το γράψω όπως το λέμε στην Κρήτη "να μη σωσει και να μην ταξωθεί" (κοινώς να μην προλάβει). Να ντρέπομαι; ΟΧΙ! Πείτε με μικρόψυχο και κακεντρεχή αλλά καποια πράγματα δεν ξεχνιούνται... Ό,τι περασα φέτος με την ανεργία να το περάσει διπλό και τρίδιπλο το κνώδαλο.Δεν βλεπω την σχεση της ΑΔ με την ανεργια.Το ΥΠΟΙΚ ειναι υπευθυνο για τις πιστωσεις.
Το θέμα αγαπητέ/ή δεν είναι να δουλέψουν όλοι οι φιλόλογοι αλλά εκείνοι που αποδεδειγμένα έχουν τα εχέγγυα