0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί υπήρχε περίπτωση να εμφανιστεί κάποιος χειρότερος από την τέως;;;
Παράθεση από: miska στις Μαρτίου 07, 2012, 12:26:34 am8 σελίδες αριθμεί η ανακούφιση μέχρι στιγμής... να τις χιλιάσουμε! Όσες σελίδες φτάσει το θέμα τόσα σπυριά να βγάλει .....και τρίχες στην πλάτη θα προσθέσω εγώ!!!!!
8 σελίδες αριθμεί η ανακούφιση μέχρι στιγμής... να τις χιλιάσουμε! Όσες σελίδες φτάσει το θέμα τόσα σπυριά να βγάλει
Στα τσακίδια και στον αγύριστο η άχρηστη!!!! (Αν και μάλλον η "κυβέρνηση" φαίνεται να την επιβραβεύει για το "έργο ( ; )" της και τη στέλνει σε άλλο υπουργείο)Θελώ κ εγώ να πω περισσότερα για το πόσο καρ....λα κ π.........α ήταν αλλά εκτός από παντοτινό ban θα με επισκευθεί κ η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!!Σε αγάπησα αμέσως για αυτή σου την τόλμη!!!!! (Αν είσαι άντρας μη με παρεξηγήσεις έτσι;)
εδω στο νησι μακρια απο τον ανδρα και το παιδι μου, για να μη μου στριψει απο τη χαρα μου, το πολυ να βγω στο μπαλκονι και να φωναξω!!! πρεπει να εκτονωθω!!!
Η τόση χαρά και ανακούφιση, πρακτικά σε τι εδράζεται; Θα ανοίξουν από αυρίο οι κρουνοί των προσλήψεων και των αυξήσεων;
Χαμός... αλλά μετά τον ενθουσιασμό πρέπει να αποκωδικοποιηθεί η κίνηση αυτή. Λέτε να μπήκε για να περάσουν ευκολότερα οι αλλαγές στο Νέο Λύκειο ή λέτε να μπήκε γιατί απλά εκλογές δεν προβλέπονται?
τωρα θα πω μια κακιουλα....δεν ξερω αν υπαρχει κανενα chatroom για τους υπαλληλους των Υπουργειων (και δη αυτων της Αναπτυξης)..Αλλα δεν τολμω να σκεφτω τι λογια χαρας θα γραφουν αποψε εκει .......