0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιθανό σενάριο:Υπάλληλος : "Είναι έτοιμα κύριε προϊστάμενε, να τα ανεβάσω στο site?"Προϊστάμενος : "Να τα τσεκάρεις πρώτα!"Υ: "Τι εννοείτε; Αντιγραφή τα έκανα από το σύστημα, ολόιδια είναι."Π: "Εγώ δεν τα ξέρω αυτά, να τα τυπώσεις και να τα δεις ένα - ένα."Υ: (αφού είναι έτσι θα φάω κι εγώ όλη τη μέρα) "ΟΚ, πάω να πάρω ένα καφεδάκι από κάτω, κατά τη 1μιση θα έχω επιστρέψει"(Τυχόν ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική)Νόμος του Μέρφι για αποτελέσματα ΑΣΕΠ - διορισμούς, κλπ:1) Αν για να ολοκληρωθεί μια εργασία απαιτούνται 6 ώρες, το ωράριο λίγει σε 5μισή και η εργασία μεταφέρεται για την επόμενη εργάσιμη.2) Ο υπάλληλος που θα ολοκλήρωνε την εργασία σήμερα σε μισή ώρα, έχει άδεια. Κάθε άλλος υπάλληλος του τμήματος χρειάζεται ακριβώς "Ωράριο"+μισή ώρα για να επαναλάβει - ολοκληρώσει την ίδια εργασία.3) Οποιαδήποτε απόφαση για αστραπιαία - σε χρόνο ρεκόρ ολοκλήρωση μιας διαδικασίας, είτε αφορά άλλον κλάδο από το δικό σου, είτε θα παρουσιάσει καθυστέρηση λόγω "απρόβλεπτων προβλημάτων".4) Η περιοχή διορισμού θα είναι η χειρότερη από τις επιλογές που είχες βάλει, ή δε θα είναι στις επιλογές σου. Αν τυχόν είναι η καλύτερη δυνατή από τις επιλογές σου, θα είσαι υπεράριθμος.
5) Ολα ειναι έτοιμα και ο υπάλληλος ενώ ετοιμάζεται να πατήσει το enter παθαίνει κράμπα στο δεξί... δείκτη. Δυστυχώς δεν ξέρει οτι μπορει να πατησει το enter και με τα υπολοιπα δαχτυλα... επομένως το αφήνει για τη Δευτερα... περιμένοντας να του περάσει η κράμπα....