0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Siob έπρεπε να πας κομμωτήριο,είναι γούρι
Το ΥΠΕΠΘ έχει πλάκα.Μην ανησυχείτε βρε... Άλλο ένα δείγμα της προχειρότητας και ανοργανωσιάς: Έβγαλαν τους πίνακες διορισμών των Νηπιαγωγών από τον Ενιαίο, των Δασκάλων από τον Ενιαίο και τον ΑΣΕΠ. Οι νηπιαγωγοί του ΑΣΕΠ? ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ... δεν ξέρω αν πρέπει να γελάμε με αυτούς τους ανθρώπους, ή να κλάιμε τελικά
Παράθεση από: selas στις Αυγούστου 10, 2007, 04:09:24 pmΤο ΥΠΕΠΘ έχει πλάκα.Μην ανησυχείτε βρε... Άλλο ένα δείγμα της προχειρότητας και ανοργανωσιάς: Έβγαλαν τους πίνακες διορισμών των Νηπιαγωγών από τον Ενιαίο, των Δασκάλων από τον Ενιαίο και τον ΑΣΕΠ. Οι νηπιαγωγοί του ΑΣΕΠ? ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ... δεν ξέρω αν πρέπει να γελάμε με αυτούς τους ανθρώπους, ή να κλάιμε τελικά Για τους ΑΣεπίτες νηπιαγωγούς (όπως και για τους φιλολόγους )δεν έχουν βγει τα οριστικά παοτελεσματα, οπότε δεν έχει βγει κι η εγκύκλιος. Μάλλον δεν έχουν πλάκα πάντα οι δημόσιοι φορείς αλλά κι εμείς που δεν ενημερωνόμαστε σωστά κι όλη την ώρα ψάχνουμε αφορμή να κατηγορούμε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα.
''Κανένας υπάλληλος δε θα το κουνήσει από τη θέση του ως το βράδυ μέχρι να βγουν σήμερα οι διορισμοί''. Τάδε έφη η Μαριέττα σε υπάλληλο του Υπουργείου, ο οποίος τάδε έφη σε φίλη του και γειτόνισσα μου (διοριστέα), η οποία τάδε έφη σε μένα μόλις. Εγώ δεν έφην τίποτα...
Περιμένω πως και πως να δω τους διορισμούς και καταλαβαίνω την ανυπομονησία όλων μας και μακάρι να βγουν σήμερα να μη εχουμε άγχος και το ΣΚ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιό λόγο να καίγονται στο υπουργείο ώστε να βγουν τα αποτελέσματα σήμερα και όχι δευτέρα. Εκτός και αν παίζει κάτι που δεν γνωρίζω. Αμφιβάλω πάντως αν είναι για να φύγουν νωρίτερα διακοπές δεδομένου ότι έχουν και άλλα αποτελέσματα να ανακοινώσουν απο Δευτέρα (νηπιαγωγούς κλπ.)