*

Αποστολέας Θέμα: Χριστοφιλοπούλου: Διπλασιάζονται οι διορισμοί μονίμων, -50% οι αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 77152 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος evants

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Το δεύτερο 7% που λέει είναι επανάληψη του πρώτου, δεν εννοεί 7% + επιπλεον 7% = 14%.
κι έτσι ακόμη,πράγμα που αποδεικνύει την πνευματική και λεκτική της ανεπάρκεια,η λογική  μου δε με οδηγεί να καταλάβω ότι εξήγγειλε μείωση στις προσλήψεις αναπληρωτών κατά 50%
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2012, 03:01:31 pm από evants »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Μα αν λέει ότι το ποσοστό των αναπληρωτών είναι σήμερα 22% και πρέπει να μην υπερβαίνει το 10% το οποίο αντιστοιχεί στις πραγματικές ανάγκες, τι καταλαβαίνεις;

Αποσυνδεδεμένος evants

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ποιος λέει ότι σήμερα είναι 22% οι αναπληρωτές;Άλλο πόσες πιστώσεις διατέθηκαν και άλλο πόσες χρησιμοποιήθηκαν,εχω την εντύπωση ότι οι 20τόσες χιλιάδες πιστώσεις δε χρησιμοποιήθηκαν και είμαστε κάτω από 16.000

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Το δεύτερο 7% που λέει είναι επανάληψη του πρώτου, δεν εννοεί 7% + επιπλεον 7% = 14%.
κι έτσι ακόμη,πράγμα που αποδεικνύει την πνευματική και λεκτική της ανεπάρκεια,τη λογική  μου δε με οδηγεί να καταλάβω ότι εξήγγειλε μείωση στις προσλήψεις αναπληρωτών κατά 50%

Υπερβολικοί χαρακτηρισμοί για μια υφυπουργό και..., πανεπιστημιακό της χώρας...  ::)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Εννοείς ανοιχτο-πανεπιστημιακό..  ::)

(ακόμα θυμάμαι τα υστερικά ουρλιαχτά της σε μια εκπομπή με τον πρύτανη του ΑΠΘ, όταν φώναζε "ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ"   8) )
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ποιος λέει ότι σήμερα είναι 22% οι αναπληρωτές;Άλλο πόσες πιστώσεις διατέθηκαν και άλλο πόσες χρησιμοποιήθηκαν,εχω την εντύπωση ότι οι 20τόσες χιλιάδες πιστώσεις δε χρησιμοποιήθηκαν και είμαστε κάτω από 16.000
Νομίζω έχουν δωθεί μαζί με του ΕΣΠΑ και παραπάνω πιστώσεις τελικά.

Αποσυνδεδεμένος evants

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
οι του ΕΣΠΑ είναι μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα,δεν τους μετρώ,και άλλωστε και η ίδια στην τροποποίηση του προϋπολογισμού δεν τους συμπεριέλαβε

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
οι του ΕΣΠΑ είναι μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα,δεν τους μετρώ,και άλλωστε και η ίδια στην τροποποίηση του προϋπολογισμού δεν τους συμπεριέλαβε
Παρόλα αυτά αυτή στην ομιλία της προφανώς μίλαγε για συνολικό αριθμό αναπληρωτών, λέγοντας ότι το "ιδανικό" είναι ένα 7% επί των μονίμων.

Αποσυνδεδεμένος evants

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
η ιδανική πολιτεία του Πλάτωνα ωχριά μπροστά στα όσα ιδεατά έχουν εξαγγείλει οι δυο γελοίες.

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Συμφωνώ με τον συνάδελφο evants :)Άλλα ντ'άλλα της Παρασκευής το γάλα λένε και οι δύο .Η μια τη γλίτωσε (γι'αυτό και ζήτησε να φύγει )γιατί θα έπεφτε στην παρέλαση γιαούρτι με πέτσα  :D :D

Αποσυνδεδεμένος lampi

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
σε λίγο ετοιμάζομαι να ακούσω πως θα επαναφέρουν τα σχολεία που συγχωνεύθηκαν, χαχαχαχαα..
αααα και πως ο ασεπ θα γινει ετήσιος με συγκεκριμένο αριθμό θεσεων..

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Ιστορικό μέλος
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
Δώστε τέλος στις συζητήσεις που προσπαθούν να διαλευκάνουν το χρησμό της πυθίας…
Τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά… Αριθμητική θα έλεγα…
Οι αναπληρωτές θα είναι περισσότεροι από φέτος ότι κι αν λένε (εκτός αν καταλυθεί το κράτος), ενώ το κέρδος είναι ότι θα γίνουν και 1000+ διορισμοί αν και πολλοί πόνταραν σε μηδενικούς διορισμούς (με τον Green πρώτο και καλύτερο).

Θυμηθείτε το… 
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ποσοι εχουν μεινει αδιοριστοι απο τον ΑΣΕΠ του 2008;
Στο νήμα "Διοριστέοι δ' φουρνιάς", το λινκ του οποίου παραθέτω παρακάτω, είχε γραφεί ότι υπάρχουν ακόμη 477 διοριστέοι με ΑΣΕΠ (έχουν ΦΕΚ) (βλ. απάντηση #93). Οπότε, αν σ' αυτούς προστεθούν και οι του 40%, πάμε στον αριθμό των 800 περίπου. Η Χριστοφιλοπούλου μίλησε για 1000;

http://www.pde.gr/index.php?topic=23751.msg476187#msg476187
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2012, 03:58:02 pm από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δώστε τέλος στις συζητήσεις που προσπαθούν να διαλευκάνουν το χρησμό της πυθίας…
Τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά… Αριθμητική θα έλεγα…
Οι αναπληρωτές θα είναι περισσότεροι από φέτος ότι κι αν λένε (εκτός αν καταλυθεί το κράτος), ενώ το κέρδος είναι ότι θα γίνουν και 1000+ διορισμοί αν και πολλοί πόνταραν σε μηδενικούς διορισμούς (με τον Green πρώτο και καλύτερο).

Θυμηθείτε το…
"Πόνταρα" εγώ σε μηδενικούς διορισμούς; Για πες μου πότε το έκανα συνάδελφε; Και πως να στοιχιματίζω για κάτι που δεν γνωρίζω; Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχω άκρες στο Υπουργείο, όπως άλλοι εδώ μεσα.... Μήπως μπερδεύεις το ότι σχολιάζαμε όλοι τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου για μηδενικούς διορισμούς πριν μερικούς μήνες; Σε παρακαλώ λοιπόν να μη δημιουργείς εντυπώσεις.

Υ.Γ. Αντίθετα θυμάμαι εσύ τον Οκτώβριο να βγάζεις προβλέψεις για προσλήψεις αναπληρωτών σε συγκεκριμένες ειδικότητες, οι οποίες και έπεσαν έξω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2012, 04:12:44 pm από Green »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144