*

Αποστολέας Θέμα: Χριστοφιλοπούλου: Διπλασιάζονται οι διορισμοί μονίμων, -50% οι αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 77043 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
 :-X
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 27, 2012, 07:54:25 pm από ---- »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δώστε τέλος στις συζητήσεις που προσπαθούν να διαλευκάνουν το χρησμό της πυθίας…
Τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά… Αριθμητική θα έλεγα…
Οι αναπληρωτές θα είναι περισσότεροι από φέτος ότι κι αν λένε (εκτός αν καταλυθεί το κράτος), ενώ το κέρδος είναι ότι θα γίνουν και 1000+ διορισμοί αν και πολλοί πόνταραν σε μηδενικούς διορισμούς (με τον Green πρώτο και καλύτερο).

Θυμηθείτε το…
Γιατι εσυ εισαι εσυ σιγουρος για τους 1065 διορισμους; αλλους μπορει να πιστευω ,πολιτικους και μαλιστα προεκλογικα ποτε!Η συγκεκριμενη ειχε μιλησει για ασεπ βασικων ειδικοτητων,για εντοπιοτητα στις προσληψεις εκπαιδευτικων και τι αλλο να θυμηθω;....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2012, 04:24:35 pm από anixia »

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Δε νομίζω να διπλασιαστούν οι διορισμοί των μονίμων.

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=59139

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=59119

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δε νομίζω να διπλασιαστούν οι διορισμοί των μονίμων.

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=59139

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=59119
Αυτα ακριβως ,αυτη ανακοινωνε ασεπ το 11 για βασικες και εγω μαθαινα οτι ασεπ θ'αργησουμε να δουμε.....τι να πω!Πολιτικη των...πολιτικων!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

adigoni

• Επισκέπτης
Εγώ πάλι πληροφορήθηκα από συνδικαλιστή ότι έρχεται τεράστια μείωση διορισμών, με αύξηση ωραρίου, συγχωνεύσεις κι ένα σωρό αλλα τρομακτικά, που διαβάζοντας αυτό το topic αναρωτιέμαι ποιο το ψέμα και ποια η αλήθεια.Αφήστε που μετά τις εκλογές δε θα υπάρχει Χριστοφιλοπούλου στο Παιδείας, ενώ ο Μπαμπινιώτης ήρθε για να μείνει, μέχρι να περάσουν επίμαχα νομοσχέδια...Κοντολογίς, εκλογές και πρωταπριλιά έρχονται, η αξιολόγηση μέσω ΑΣΕΠ  θα ισχύει και για τους μόνιμους.....Το σύστημα φιλοδοξεί να πλησιάσει τα Σουηδικά πρότυπα, ρητές διαταγές από Μνημόνια και συναφή τέρατα...Στον πόλεμο των εντυπώσεων και των συγκινήσεων, ας πάρει όποιος θέλει μέρος....Α...μου ειπε να αρχίσω να σκέφτομαι την εργασία σε ιδιωτικά σχολεία....Μεταφέρω όσα άκουσα σήμερα, ελπίζω όμως ότι σε πείσμα των καιρών, θα διοριστώ.... :)

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αντιγονη ποια ειναι τα σουηδικα προτυπα; 8)Οσο για την Εφη ειπαμε εκλογες ερχονται,αυτη ταζει ....ταζει....ολο αυτο κανει!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2012, 04:50:03 pm από anixia »

Αποσυνδεδεμένος s93060

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Οι πίνακες θα ξεξλειδωσουν άραγε ;

adigoni

• Επισκέπτης
Αντιγονη ποια ειναι τα σουηδικα προτυπα; 8)

Ούτε κι εγώ ξέρω...μου είπε για στρόγγυλο τραπέζι σε κάθε τάξη, παντού υπολογιστές, τηλεκπαίδευση, διαχείριση δυναμικού από Διεύθυνση-μάνατζμεντ, κατά τα Σουηδικά προτυπα....Αν ξέρει κάποιος ας μας πει....

Επίσης γίνονται εξαγορές δημοσίων κτηρίων από γνωστά ΙΕΚ ιδιωτικά που πρόκειται να μπουν μάλλον στο χώρο της ιδιωτικής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης...

Φρίκαρα σήμερα απ' το πουθενά, και γι' αυτό μου φαίνεται αστείος ο λόγος της Χριστοφιλοπούλου.Ο σχεδιασμός του σχολείου του μέλλοντος, με λίγους διορισμούς, έχει ήδη ξεκινήσει.....

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Παιδια συνελθετε!!! Οι διορισμοι θα ειναι φυσικα πιο λιγοι απο περσι,πολυ πιθανο οι μισοι!!!! (καθε περσι και καλυτερα θα λεμε). Οι αναπληρωτες θα εχουν μια μειωση (αμελητεα εως μεγαλη) σε γενικες γραμμες. Και φυσικα ο επομενος υπουργος θα μας τα πει ολα αυτα γιατι θα παρατηρησει πως η κατασταση ειναι κρισιμη και οτι οσα ελεγε η Χριστοφιλοπουλου ειναι ανεφαρμοστα. Για ασεπ ειδικης ειναι αστειο καποιοι να ελπιζουν πως θα γινει τον Ιουνιο. Για οσους περιμενουν ασεπ ισως αν η ειδικοτητα τους ειναι ΠΕ02 ή ΠΕ03 να τον δουν πρωτοι στο μελλον (στη γενικη αγωγη). Δεν εχω πληροφοριση απο υπουργειο απλα εχω μαθει οτι ακουω απο την (υφι)υπουργο να πιστευω το αντιθετο.

Αποσυνδεδεμένος karas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Εγώ πάλι πληροφορήθηκα από συνδικαλιστή ότι έρχεται τεράστια μείωση διορισμών, με αύξηση ωραρίου, συγχωνεύσεις κι ένα σωρό αλλα τρομακτικά, που διαβάζοντας αυτό το topic αναρωτιέμαι ποιο το ψέμα και ποια η αλήθεια.Αφήστε που μετά τις εκλογές δε θα υπάρχει Χριστοφιλοπούλου στο Παιδείας, ενώ ο Μπαμπινιώτης ήρθε για να μείνει, μέχρι να περάσουν επίμαχα νομοσχέδια...Κοντολογίς, εκλογές και πρωταπριλιά έρχονται, η αξιολόγηση μέσω ΑΣΕΠ  θα ισχύει και για τους μόνιμους.....Το σύστημα φιλοδοξεί να πλησιάσει τα Σουηδικά πρότυπα, ρητές διαταγές από Μνημόνια και συναφή τέρατα...Στον πόλεμο των εντυπώσεων και των συγκινήσεων, ας πάρει όποιος θέλει μέρος....Α...μου ειπε να αρχίσω να σκέφτομαι την εργασία σε ιδιωτικά σχολεία....Μεταφέρω όσα άκουσα σήμερα, ελπίζω όμως ότι σε πείσμα των καιρών, θα διοριστώ.... :)

Πολύ σωστά μου φαίνονται τα όσα σου είπαν, σωστά με την έννοια λογικα΄....Σιγά μην τους πήρε ο πόνος να μας διορίσουν...Καλά για τόσο ηλίθιους μας έχουν, δεν καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι; Μην πιστεύετε τις κυρίες του Υπουργείου, αρχικά έλεγαν "μια αποχώρηση, μία πρόσληψη, εννοείται!!!" Πώς άλλαξε αυτό και βρεθήκαμε στρατιές ανέργων αναπληρωτών... Είναι ψεύτρες και κατάπτυστες. >:(

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Αντιγονη ποια ειναι τα σουηδικα προτυπα; 8)

Ούτε κι εγώ ξέρω...μου είπε για στρόγγυλο τραπέζι σε κάθε τάξη, παντού υπολογιστές, τηλεκπαίδευση, διαχείριση δυναμικού από Διεύθυνση-μάνατζμεντ, κατά τα Σουηδικά προτυπα....Αν ξέρει κάποιος ας μας πει....

Επίσης γίνονται εξαγορές δημοσίων κτηρίων από γνωστά ΙΕΚ ιδιωτικά που πρόκειται να μπουν μάλλον στο χώρο της ιδιωτικής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης...

Φρίκαρα σήμερα απ' το πουθενά, και γι' αυτό μου φαίνεται αστείος ο λόγος της Χριστοφιλοπούλου.Ο σχεδιασμός του σχολείου του μέλλοντος, με λίγους διορισμούς, έχει ήδη ξεκινήσει.....

Αντιγόνη με έκανες και γέλασα... όλα τα προηγούμενα που ανέφερες μπορεί να γίνουν αλλά τα στρογγυλά τραπέζια σε 30ντάρια τμήματα και παντού υπολογιστές... αστείο! Θα συμφωνήσω βέβαια με όλους τους προλαλήσαντες ότι η Χριστοφιλοπούλου μπορεί να λέει ό,τι θέλει... προεκλογικά και με μηδαμινές πιθανότητες να ξαναπάει στο υπουργείο μπορεί να τάζει ό,τι θέλει!
Together we stand!!! Divided we fall...

adigoni

• Επισκέπτης
Αν ήμουν υπουργός, θα ζητούσα πρώτα πλήρη εικόνα των σχολικών κτηρίων, της υλικοτεχνικής υποδομής και θα έκανα διαγωνισμό για τον πλήρη  εξοπλισμό των σχολείων με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις των ΠΣ.Έπειτα θα μείωνα των αριθμό των μαθητών ανά τμήμα σε 15 και θα προέβαινα σε διορισμούς μέσω ΑΣΕΠ εκπαιδευτικού προσωπικού.(Αφού μπαίνουν διάφοροι εδώ και διαβάζουν, ας πάρουν καμιά καλή ιδέα....Όσο για τα λεφτά....Η Διαμαντοπούλου στο Ανάπτυξης, θα δώσει λύση....Πετρέλαιο υπάρχει....)

Αλλά το να βγω και να παίξω με την αγωνία ανθρώπων που ζουν την οικογένειά τους μέσα από το λειτούργημα του εκπαιδευτικού, δε θα το έκανα...Ναι, θα ήθελα πάααααααρα πολύ να διοριστώ, αλλά με κλειδωμένους τους πίνακες, καλύτερα να κάνω τούμπες...

Φαντάζομαι βέβαια ότι στη Σουηδία ο μισθός του εκπαιδευτικού είναι διπλάσιος από το δικό μας, και μιλώ με βάση το παλιό μισθολόγιο....Αλλά δεν είμαστε σίγουροι γα το πετρέλαιο ακόμα.... ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
adigoni δαγκωτό!!! 8) ;) ;D ;D ;D
Together we stand!!! Divided we fall...

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αντιγονη το παραπανω τι ειναι;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144