0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δώστε τέλος στις συζητήσεις που προσπαθούν να διαλευκάνουν το χρησμό της πυθίας…Τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά… Αριθμητική θα έλεγα…Οι αναπληρωτές θα είναι περισσότεροι από φέτος ότι κι αν λένε (εκτός αν καταλυθεί το κράτος), ενώ το κέρδος είναι ότι θα γίνουν και 1000+ διορισμοί αν και πολλοί πόνταραν σε μηδενικούς διορισμούς (με τον Green πρώτο και καλύτερο).Θυμηθείτε το…
Δε νομίζω να διπλασιαστούν οι διορισμοί των μονίμων. http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=59139http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=59119
Αντιγονη ποια ειναι τα σουηδικα προτυπα;
Εγώ πάλι πληροφορήθηκα από συνδικαλιστή ότι έρχεται τεράστια μείωση διορισμών, με αύξηση ωραρίου, συγχωνεύσεις κι ένα σωρό αλλα τρομακτικά, που διαβάζοντας αυτό το topic αναρωτιέμαι ποιο το ψέμα και ποια η αλήθεια.Αφήστε που μετά τις εκλογές δε θα υπάρχει Χριστοφιλοπούλου στο Παιδείας, ενώ ο Μπαμπινιώτης ήρθε για να μείνει, μέχρι να περάσουν επίμαχα νομοσχέδια...Κοντολογίς, εκλογές και πρωταπριλιά έρχονται, η αξιολόγηση μέσω ΑΣΕΠ θα ισχύει και για τους μόνιμους.....Το σύστημα φιλοδοξεί να πλησιάσει τα Σουηδικά πρότυπα, ρητές διαταγές από Μνημόνια και συναφή τέρατα...Στον πόλεμο των εντυπώσεων και των συγκινήσεων, ας πάρει όποιος θέλει μέρος....Α...μου ειπε να αρχίσω να σκέφτομαι την εργασία σε ιδιωτικά σχολεία....Μεταφέρω όσα άκουσα σήμερα, ελπίζω όμως ότι σε πείσμα των καιρών, θα διοριστώ....
Παράθεση από: anixia στις Μαρτίου 07, 2012, 04:47:55 pmΑντιγονη ποια ειναι τα σουηδικα προτυπα; Ούτε κι εγώ ξέρω...μου είπε για στρόγγυλο τραπέζι σε κάθε τάξη, παντού υπολογιστές, τηλεκπαίδευση, διαχείριση δυναμικού από Διεύθυνση-μάνατζμεντ, κατά τα Σουηδικά προτυπα....Αν ξέρει κάποιος ας μας πει....Επίσης γίνονται εξαγορές δημοσίων κτηρίων από γνωστά ΙΕΚ ιδιωτικά που πρόκειται να μπουν μάλλον στο χώρο της ιδιωτικής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης...Φρίκαρα σήμερα απ' το πουθενά, και γι' αυτό μου φαίνεται αστείος ο λόγος της Χριστοφιλοπούλου.Ο σχεδιασμός του σχολείου του μέλλοντος, με λίγους διορισμούς, έχει ήδη ξεκινήσει.....