0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anixia στις Μαρτίου 07, 2012, 04:47:55 pmΑντιγονη ποια ειναι τα σουηδικα προτυπα; Ούτε κι εγώ ξέρω...μου είπε για στρόγγυλο τραπέζι σε κάθε τάξη, παντού υπολογιστές, τηλεκπαίδευση, διαχείριση δυναμικού από Διεύθυνση-μάνατζμεντ, κατά τα Σουηδικά προτυπα....Αν ξέρει κάποιος ας μας πει....Επίσης γίνονται εξαγορές δημοσίων κτηρίων από γνωστά ΙΕΚ ιδιωτικά που πρόκειται να μπουν μάλλον στο χώρο της ιδιωτικής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης...Φρίκαρα σήμερα απ' το πουθενά, και γι' αυτό μου φαίνεται αστείος ο λόγος της Χριστοφιλοπούλου.Ο σχεδιασμός του σχολείου του μέλλοντος, με λίγους διορισμούς, έχει ήδη ξεκινήσει.....
Αντιγονη ποια ειναι τα σουηδικα προτυπα;
Ξέρει κανείς αν οι διορισμοί στους φιλολόγους θα προκύψουν από 24μηνο ή από 40%;Καμιά ιδέα;
Παράθεση από: adigoni στις Μαρτίου 10, 2012, 03:14:49 pmΞέρει κανείς αν οι διορισμοί στους φιλολόγους θα προκύψουν από 24μηνο ή από 40%;Καμιά ιδέα;Αν δεν έχει καθόλου διορισμούς από το 60%, οι οποίοι διορίζονταν στις τελευταίες επιλογές, οι του 24μηνου και του 40% θα βρεθούν στις πιο ακριτικές περιοχές της χώρας για αρκετά χρόνια... Μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζαν μαζί τα πρώτα 50 άτομα από κάθε πίνακα και η επιλογή να ήταν τυχαία και με κλήρο... Μόνο που θέλει νομοθετική ρύθμιση...
Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι οι διπλασιοι διορισμοι ειναι προεκλογικο πυροτεχνημα.Νομιζω οτι το εννοει αυτο που ειπε.Κ τουτο επειδη κανενας δεν κανει ανακοινωσεις χωρις την εγκριση της πρωθυπουργου Αγκελας.