*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις. Υποχρεωτική διετία  (Αναγνώστηκε 62915 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις. Υποχρεωτική διετία
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 03, 2012, 07:46:46 pm »
http://xenesglosses.eu/2012/06/ti-eipe-i-ypourgos-paideias-gia-trexon/

"Της ζητήσαμε να δοθεί δικαίωμα στους νεοδιόριστους με ένα χρόνο υπηρεσίας να κάνουν αίτηση για απόσπαση (έχουμε τη γενική θέση για έναν χρόνο μόνο στην οργανική) αλλά μας απάντησε ότι δεν μπορεί να υπερβεί το νόμο."

ειναι ενα βημα...το εχουν στο μυαλο τους.
η Διαμαντω μας δημιουργησε για τα καλα προβλημα!!! και πεσαμε και στις περιεργες πολιτικες εξελιξεις...με λιγα λογια εγκλωβιστηκαμε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:03:39 »

Αποσυνδεδεμένος XristinaM

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 08, 2012, 05:17:02 pm »
Γράψτε όλοι στον Μπράτη είναι δραστήριος και με συναδελφική αλληλεγγύη:
http://www.mpratis.gr/index.php/2010-09-03-18-18-07/10-2011-01-29-18-15-18/1-2011-01-29-18-15-53

Αποσυνδεδεμένος pote tha kanei ksasteria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 09, 2012, 01:00:45 pm »
Να μοιραστώ μαζί σας τη σκέψη μου... Αν κάποιος διορίστηκε το 2011 και λόγω του καθεστώτος της διετίας δεν έκανε αίτηση για μετάθεση φέτος στην ουσία δεν χάνει θέση από νεοδιόριστο του 2012 αφού μπορεί στην εγκύκλιο διορισμών τη φετινή να υπάρχει κάποια θέση κοντά στο σπίτι του που να την επιθυμούσε;;;
Π.χ. έστω ότι θέλω Κόρινθο να μετατεθώ.. πέρσι δεν υπήρχε η Κόρινθος στην εγκύκλιο διορισμών αλλά φέτος συνταξιοδοτήθηκαν και υπάρχει.. με αυτό τον τρόπο μπαίνει κάποιος που δεν έχει διοριστεί ούτε μια χρονιά και εγώ μένω στην αναμονή.. Αυτό δεν πρέπει να προβλέπεται με κάποιο τρόπο;;;; Τι λέτε;

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 09, 2012, 01:23:52 pm »
Να μοιραστώ μαζί σας τη σκέψη μου... Αν κάποιος διορίστηκε το 2011 και λόγω του καθεστώτος της διετίας δεν έκανε αίτηση για μετάθεση φέτος στην ουσία δεν χάνει θέση από νεοδιόριστο του 2012 αφού μπορεί στην εγκύκλιο διορισμών τη φετινή να υπάρχει κάποια θέση κοντά στο σπίτι του που να την επιθυμούσε;;;
Π.χ. έστω ότι θέλω Κόρινθο να μετατεθώ.. πέρσι δεν υπήρχε η Κόρινθος στην εγκύκλιο διορισμών αλλά φέτος συνταξιοδοτήθηκαν και υπάρχει.. με αυτό τον τρόπο μπαίνει κάποιος που δεν έχει διοριστεί ούτε μια χρονιά και εγώ μένω στην αναμονή.. Αυτό δεν πρέπει να προβλέπεται με κάποιο τρόπο;;;; Τι λέτε;
Αλλαγή

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:03:39 »

Αποσυνδεδεμένος kaw

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 09, 2012, 02:24:12 pm »
Αλλαγή

Και οχι μονο αυτο, αλλα θα πρεπει να κατσει εκεινος αλλα 2 χρονια για να κανει και αυτος αιτηση για μεταθεση (αν φυσικα θελει).....
Φετος ηρθε στην περιοχη που θα ηθελα να μετατεθω ηρθε καποιος που εχει λιγοτερα μορια απο εμενα. Επειδη ομως ειμαι νεοδιοριστος του 11 δεν ειχα το δικαιωμα να κανω αιτηση. Αν ειχα, θα ημουν απο φετος σπιτι μου και δεν θα εχανα την θεση αυτη, γιατι τωρα την θεση την εχασα τουλαγχιστον για αλλα δυο χρονια.
Α ρε Διαμαντοπουλου.............

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 09, 2012, 03:21:25 pm »
Ευχαριστώ kaw για την απάντηση... Άρα δεν κάνω λάθος σχετικά με το σκεπτικό! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Να μην συνεχιστεί... δεν εννοώ μόνο τη διετία αλλά το θέμα με τις περιοχές στη νέα εγκύκλιο διορισμών. Θα μπορούσαν να εξαιρεθούν αυτές στις οποίες επιθυμούν μετάθεση οι ήδη διορισμένοι. Είναι τραγικό διαφορετικά αυτό που συμβαίνει και κατάφορα άδικο.

Στα ΠΕΚ μας είπαν ότι ο νόμος ορίζει πως δε μπορεί να πραγματοποιηθεί νέος διορισμός σε περιοχή που ζητά κάποιος μετάθεση και δεν παίρνει. Εμείς όμως δε μπορέσαμε να ζητήσουμε μετάθεση όχι επειδή δεν θέλαμε αλλά επειδή δεν μας επέτρεψαν. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;;;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 09, 2012, 03:32:47 pm »
νομικά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Φαντάζεσαι κάθε φορά που κάποιος έχει κώλυμα να υποβάλει αίτηση μετάθεσης να μη γίνεται και διορισμος; Πχ κάποιος που ειναι διορισμένος σε δυσπρόσιτο ή κάποιος που δεν έχει θεμελιώσει δικαιωμα μετάθεσης κτλ.

Είναι σωστός ο προβληματισμός σας αλλά δε γινεται ταυτόχρονα πάγωμα διορισμών όπως λέτε. Επίσης, σκεφτείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και αρκετοί με περισσότερα μόρια απο εσάς που να έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης και να το χάνουν επειδή...εσείς διαγετε την υποχρεωτική διετία. 

Μάλλον θα πρέπει να καταργηθεί η διετία. (λογικό σε σχέση με τις οικονομικές συνθήκες που καλούνται να διαχειριστούν οι νεοδιόριστοι . )  Ή οι μεταθέσεις! ( επί του πρακτέου, μάλλον πιθανότερο... δυστυχώς! )
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 10, 2012, 03:51:51 pm »
Bitch ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Φυσικά και δεν εννοώ να μη διοριστούν οι συνάδελφοι! Προς Θεού! Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντική είναι η εργασία και κάθε τέτοια σκέψη θα ήταν απόλυτα εγωιστική... Εννοούσα ότι είναι παράλογο αυτό που γίνεται σε σχέση με τις περιοχές στις οποίες πιθανόν να θέλει κανείς να μετατεθεί και μπορεί να βρεθεί εκεί νεοδιόριστος με υποχρεωτική διετία ο οποίος να μην το επιθυμεί κιόλας!

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 13, 2012, 03:07:56 pm »
τι να πω...γινεται της τρελλης στην ηπειρωτικη χωρα απο κενα και ειμαστε υποχρεωμενοι χαρη σε εναν ανοητο νομο να μενουμε μακρια απο τα σπιτια μας!!! ειδικα στους φιλολογους τα κενα ειναι παρα μα παρα πολλα!!!

Αποσυνδεδεμένος XristinaM

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 13, 2012, 05:02:02 pm »
Χάθηκε η λογική.... Δεν μπορεί κάποιος θα το καταλάβει και θα καταργήσει αυτό το έκτρωμα...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2012, 05:03:52 pm από XristinaM »

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 13, 2012, 11:58:52 pm »
 φυσικα μιλαμε για οργανικα κενα...που να δηλωθουν οι συνταξιοδοτησεις τον αλλο μηνα!!!

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 28, 2012, 12:03:15 am »
http://www.pde.gr/index.php?page=4821

μακαρι να υπαρξει ανταποκριση απο το υπουργειο!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 28, 2012, 11:12:34 am από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος EIR79

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 02, 2012, 02:26:14 pm »
ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡ

Αποσυνδεδεμένος paxos1

• Νέο μέλος
  • *