0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα!ρε παιδιά μια διευκρίνιση.αν δεν εισαι νεοδιοριστος και εχεις παρει μεταθεση δε δικαιουσαι να κανεις αιτηση αποσπασης και να χρωστας την οργανικη, εστω το 1 ετος;οπως παλιοτερα που επρεπε να την ξεχρεωσεις μεσα σε 5 ετη;
Ζητά τη βοήθεια του Σαμαρά μέσω του enikos.grΜια εκπαιδευτικός ζητά τη βοήθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μέσω του enikos.gr. Η μητέρα δυο παιδιών ζητά την απόσπαση της στον τόπο κατοικίας της γιατί δεν μπορεί να έχει μια αξιοπρεπή ζωή. «κ. Πρωθυπουργέ. Απευθύνομαι σε εσάς γιατί εκεί στο υπουργείο παιδείας από ότι φαίνεται έχει εγκατασταθεί μόνιμα η κοινωνική αναλγησία. Είμαι εκπαιδευτικός μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Κατάγομαι από τη Δυτ. Μακεδονία και πέρσι διορίστηκα σε νησί των Δωδεκανήσων. Ο σύζυγος μου έχει απολυθεί από τον ιδιωτικό τομέα και εγώ παίρνω μισθό 680 ευρώ».http://www.enikos.gr/specials/72875,Zhta_th_voh8eia_toy_Samara_mesw_toy_enik.html
καλησπερα! ειμαι σχετικα καινουρια κ επειδη δεν εχω παρακολουθησει τις τελευταιες εξελιξεις,ρωτω το εξης: οποιος διοριστει φετος, υποχρεωτικα παραμενει στην αρχικη θεση διορισμου2 ή 3 χρονια τελικα?? Μετα απο 2 ή 3 χρονια εχει δικαιωμα μεταθεσης??Τα φωτα σας πααρακαλω γιατι εχω μπερδευτει....
Ποτε εγινε αυτο?3 δεν ειχε πει η ακατανομαστη?αλλαξε?