0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να τους διορίσουν όλους αυτούς που, ενώ είναι 3 χρόνια στους διοριστέους, ακόμα περιμένουν...Εγώ πειράζει που δε κατάλαβα αυτό:"όπου ο κατάλογος διοριστέων μέσω ΑΣΕΠ έχει εξαντληθεί η επιλογή θα γίνει από τους αναπληρωτές" ... (άκυρο:μάλλον εννοεί από τον πίνακα 24μηνου -αρα αναπληρωτές)
Μακάρι να τους διορίσουν όλους αυτούς που, ενώ είναι 3 χρόνια στους διοριστέους, ακόμα περιμένουν...Εγώ πειράζει που δε κατάλαβα αυτό:"όπου ο κατάλογος διοριστέων μέσω ΑΣΕΠ έχει εξαντληθεί η επιλογή θα γίνει από τους αναπληρωτές" ...
Παράθεση από: snowhite_x στις Μαρτίου 08, 2012, 01:27:10 pmΜακάρι να τους διορίσουν όλους αυτούς που, ενώ είναι 3 χρόνια στους διοριστέους, ακόμα περιμένουν...Εγώ πειράζει που δε κατάλαβα αυτό:"όπου ο κατάλογος διοριστέων μέσω ΑΣΕΠ έχει εξαντληθεί η επιλογή θα γίνει από τους αναπληρωτές" ... (άκυρο:μάλλον εννοεί από τον πίνακα 24μηνου -αρα αναπληρωτές)http://www.pde.gr/index.php?topic=23098.msg554981;topicseen#newΔες εκει. Αυτα τα ειχα πει πριν το μπρατη και οχι μονο σημερα.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟΙ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
Φυσικα και δεν αναφερονται αριθμοι. Δεν προκειται να αναλοινωθουν συντομα. Και κρατα μικρο καλαθι (προεκλογικη περιοδος!)Παράθεση από: ΚΑΛΙΑ8 στις Μαρτίου 12, 2012, 09:17:11 am ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟΙ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!Συγκεκριμένα για κάθε κατηγορία αναφέρονται πουθενά αριθμοί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟΙ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!Συγκεκριμένα για κάθε κατηγορία αναφέρονται πουθενά αριθμοί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!