0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα ξέρουμε περισσότερα από τις εκλογές και μετά εφόσον γίνει κυβέρνηση μνημονιακή και βασικά από τον Ιούλιο.Η εκτίμηση που παρέθεσε ο Sun έχει ήδη συζητηθεί αλλά είναι πρόταση και όχι απόφαση,μάλλον πρόκειται για τη γνωστή τακτική τρομοκρατώ για να περάσει ευκολότερα το μέτρο που θέλω.Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να αυξήσει το ωράριο κατά 6 ώρες στους παλαιότερους,είναι το μόνο που νομοτελειακά θα πυροδοτήσει έκρηξη στα σχολεία.Μιλάμε για καθηγητές με παλαιότητα,ίσως λίγο πριν τη σύνταξη.Λογικότερο θα είναι το να προσπαθήσουν να περάσουν ωράριο χωρίς κλιμακωτή μείωση για τους νεοπροσλαμβανόμενους.αν τα πράγματα εξελιχθούν σύμφωνα με τη μελέτη που αναφέρθηκε,θα έχουμε εξοικονόμηση τουλάχιστον 500 μονίμων στους οποίους αν προσθέσουμε τους 200 24μηνίτες και ειδικές κατηγορίες φτάνουμε σχεδόν στο σύνολο των φετινών προσλήψεων μονίμων και αναπληρωτών και θα οδηγηθούμε σε προσλήψεις αναπληρωτών για καθαρά έκτακτες ανάγκες.Evants κανείς ένα λάθος....αν κερδίσει με την αύξηση 500-600 θέσεις φιλλογν κ διορίσει 250 πάμε στους 850 όσους πηρε κ φέτος αναπληρωτές...με σύνταξη θα φύγουν 1200 περίπου άρα έχει κ 1200 κενά που λογ της αύξησης ωραρίου θα είναι 850 περίπου...ΑΦΟΙ οι παλιοί είχαν 16 ώρες ενω οι νέοι 23 ας υποθέσουμε...εξάλλου μη ξεχνάς τα χρήματα για αναπληρωτές είναι περίπου υπολογίζοντας τη μείωση μισθού στα ίδια επίπεδα. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα φτάσουμε εκεί,ξεκινώντας με την ψήφο όλων μας στις εκλογές της Κυριακής.Πολιτική συζήτηση δεν είναι σωστό να γίνεται εδώ όμως εδώ πια μιλάμε για τις ζωές μας: ΜΑΥΡΟ στα μνημονιακά κόμματα από όλους μας και ενημέρωση στο περιβάλλον μας.Μανάδες και πατεράδες,αδέρφια και παππούδες πρέπει να απαγκιστρωθούν από τη συνήθεια.
καμια υπόθεση; εκτίμηση; γνώμη; πληροφορηση;
Παράθεση από: why στις Ιουλίου 18, 2012, 01:27:45 pmκαμια υπόθεση; εκτίμηση; γνώμη; πληροφορηση;Από νούμερα , το μοναδικό που ακούστηκε είναι το 70 % του 24 μηνου ( άλλοι λένε όλο).Τίποτα άλλο.
αυτό το 70% μου κάθησε στο στομάχι πάντωςδηλαδή θα μείνουν απ'εξω 30 άτομα για του χρόνου?