0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επικές στιγμές!Μιλάει και η ΠΑΣΚ που στην ουσία ελέγχει ακόμα το Υπουργείο:http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/defterovathmia/item/29296-pask-deo-ypoyrgos-egrafe-kai-esvine-onomata-analoga-me-tis-pieseis-poy-toys-askoysan.htmlΧαχαχαχαχαχαχαχαα!!Σάμπως αυτοί δεν έκαναν πέρυσι τα ίδια και χειρότερα,τελευταία στιγμή ως και 31/8 που οι λίστες ήταν στο γραφείο της ακατανόμαστης και αυτή διέγραφε ονόματα κατάτο δοκούν;
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 06, 2012, 12:59:49 pmΚαλησπερα συναδελφοι!Ανηκω στους κλαδους που ηταν να γινουν μεταταξεις στην Πρωτοβαθμια και οπως ηταν αναμενωμενο δεν πηρα αποσπαση.θελω να κανω αιτηση επανεξετασης.Να τη στειλω στη ΔΔΕ που ανηκω ή να παω στην οικεια ΔΔΕ του τοπου διαμονης μου?Θα βγει παλι εγκυκλιος που θα οριζει καποια προθεσμια και θα γινουν ηλεκτρονικα οπως το Μάιο?Ξερω οτι πρεπει η αιτηση επανεξετασης να γινει αμεσα σε 3 μερες αν δεν κανω λαθος.Περυσι παντως μου ειχαν πει στην οικεια ΔΔΕ να τη στειλω στο ΠΥΣΔΕ που ανηκω και αυτο εκανα.Γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανουμε?Επικοινωνησατε με καποια διευθυνση ή τη διευθυνση της οργανικης σας?Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας!!!Κανείς;; Γιατί είμαστε πολλοί στην ίδια θέση...Απο οσο ξερω θα βγει εντος της εβδομαδας νεα εγκυκλιος που θα αφορα (κυριως??) εμας, δηλ. ΠΕ 05, 07,19-20 κλπ. Δεν χανεις κατι ομως να παρεις στο υπουργειο ενα τηλεφωνο...
Καλησπερα συναδελφοι!Ανηκω στους κλαδους που ηταν να γινουν μεταταξεις στην Πρωτοβαθμια και οπως ηταν αναμενωμενο δεν πηρα αποσπαση.θελω να κανω αιτηση επανεξετασης.Να τη στειλω στη ΔΔΕ που ανηκω ή να παω στην οικεια ΔΔΕ του τοπου διαμονης μου?Θα βγει παλι εγκυκλιος που θα οριζει καποια προθεσμια και θα γινουν ηλεκτρονικα οπως το Μάιο?Ξερω οτι πρεπει η αιτηση επανεξετασης να γινει αμεσα σε 3 μερες αν δεν κανω λαθος.Περυσι παντως μου ειχαν πει στην οικεια ΔΔΕ να τη στειλω στο ΠΥΣΔΕ που ανηκω και αυτο εκανα.Γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανουμε?Επικοινωνησατε με καποια διευθυνση ή τη διευθυνση της οργανικης σας?Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας!!!
σοβαρα?πού πηρες υπουργειο?
βγηκαν και τα μουσικα!!!!το link giokspy ειναι http://www.alfavita.gr/artro.php?id=70470