0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως θα μας τρελάνουν..Λες και οι προτάσεις των ΑΠΥΣΔΕ είναι αθώες και βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια...
Μια καταγγελία............................Αγαπητοί συνάδελφοι,δεν φανταζόμουν ποτέ ,όταν διοριζόμουν,ότι θα ερχόμουν στη δυσάρεστη θέση να στείλω άρθρο δημόσια προκειμένου να καταγγείλω συναδέλφους μου και δη ανωτέρους μου.Ονομάζομαι Κολλημένου Ελένη κλάδου ΠΕ11και είμαι διορισμένη από το 2001.Η οργανική μου θέση είναι στο γυμνάσιο Λεχαινών και επί 10συναπτά έτη αποσπώμαι στη Δ/
Μπορεί ίσως κάποιο/α από τα έμπειρα και ενημερωμένα μέλη του forum (πχ Damien, bitch, cd) να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις:1. Αίτηση επανεξέτασης ή θεραπείας σε πόσες μέρες από την ημέρα ανακοίνωσης των αποσπάσεων μπορούμε να κάνουμε;2. Μπορούμε να ζητήσουμε επανεξέταση και της αίτησης μας για φορείς όπως πχ ΠΔΕ ή ΔΔΕ? (ξέρω ότι για τους φορείς το μέσον είναι το Νο1 κριτήριο, αλλά έτσι λέω τώρα εγώ σε δουλειά να βρισκόμαστε )Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσο για το 2 ερώτημα μου, το ξέρω ότι δεν έχει νόημα αλλά έτσι για την τιμή των όπλων.Όχι δηλαδή ότι πιστεύω πως έχει νόημα και για την 1η περίπτωση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.
Καλημερα συναδελφοι!Ποιοι μειναμε να παρακολουθουμε αυτο το φορουμ, οι των ΙΕΚ, ΤΕΙ και Εκκλησιαστικών?
Παράθεση από: ninja στις Αυγούστου 07, 2012, 09:21:53 amΚαλημερα συναδελφοι!Ποιοι μειναμε να παρακολουθουμε αυτο το φορουμ, οι των ΙΕΚ, ΤΕΙ και Εκκλησιαστικών? τελευταίοι και καταΐδρωμένοι μείναμε... Δε φτάνει που παράτυπα δεν τις ανακοίνωσαν πριν τα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, δεν βγαίνει και κάποιος επίσημα να κάνει κάποια ανακοίνωση...δεν έχει κανείς την ευθιξία να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτή η παρατυπία και γιατί καθυστερούν; Οι γενικοί αφορισμοί δεν μου πολυαρέσουν, αλλά όταν με κάθε ευκαιρία αποδεικνύουμε πόσο Μπανανιστάν είμαστε, απογοητεύομαι πολύ για να μη πω τίποτα άλλο...
Παράθεση από: nanu στις Αυγούστου 07, 2012, 09:37:17 amΠαράθεση από: ninja στις Αυγούστου 07, 2012, 09:21:53 amΚαλημερα συναδελφοι!Ποιοι μειναμε να παρακολουθουμε αυτο το φορουμ, οι των ΙΕΚ, ΤΕΙ και Εκκλησιαστικών? τελευταίοι και καταΐδρωμένοι μείναμε... Δε φτάνει που παράτυπα δεν τις ανακοίνωσαν πριν τα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, δεν βγαίνει και κάποιος επίσημα να κάνει κάποια ανακοίνωση...δεν έχει κανείς την ευθιξία να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτή η παρατυπία και γιατί καθυστερούν; Οι γενικοί αφορισμοί δεν μου πολυαρέσουν, αλλά όταν με κάθε ευκαιρία αποδεικνύουμε πόσο Μπανανιστάν είμαστε, απογοητεύομαι πολύ για να μη πω τίποτα άλλο...+++++++++++++