0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gio66 στις Μαΐου 19, 2012, 09:58:22 pmΠαιδιά ξέρει κανείς τι ακριβώς ισχύει για τις αποσπάσεις σε ΑΕΙ; πρέπει το ΑΕΙ να σε προτείνει; πρέπει να προσφέρεις διδακτικό έργο, άρα να έχεις τό ίδιο πτυχίο με τους φοιτητές του ΑΕΙ που ζητάς; ειλικρινά δε γνωρίζω καθόλου το νέο καθεστώς που επικρατεί! Αν κάποιος γνωρίζει καλά το θέμα ας μας ενημερώσει! Και κάτι ακόμα: αιτήσεις απόσπασης σε εκκλησιαστικά είχαν γίνει πέρυσι ή όχι; αξίζει να προσπαθήσει κανείς ή η υπόθεση είναι...χαμένη για τους εκτός των εκκλησιαστικών κύκλων;ευχαριστώ!
Παιδιά ξέρει κανείς τι ακριβώς ισχύει για τις αποσπάσεις σε ΑΕΙ; πρέπει το ΑΕΙ να σε προτείνει; πρέπει να προσφέρεις διδακτικό έργο, άρα να έχεις τό ίδιο πτυχίο με τους φοιτητές του ΑΕΙ που ζητάς; ειλικρινά δε γνωρίζω καθόλου το νέο καθεστώς που επικρατεί! Αν κάποιος γνωρίζει καλά το θέμα ας μας ενημερώσει! Και κάτι ακόμα: αιτήσεις απόσπασης σε εκκλησιαστικά είχαν γίνει πέρυσι ή όχι; αξίζει να προσπαθήσει κανείς ή η υπόθεση είναι...χαμένη για τους εκτός των εκκλησιαστικών κύκλων;ευχαριστώ!
Παράθεση από: Damien στις Μαΐου 24, 2012, 12:18:21 amΠαράθεση από: eudaimwn στις Μαΐου 23, 2012, 11:36:02 pmΕυχαριστώ άλλη μια φορά τον Damien για τις πολύτιμες διευκρινίσεις, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να γίνω ακόμα πιο σαφής και να πω ότι με την εσωτερική (εντός ΠΥΣΔΕ) απόσπαση που θα ζητήσω πρόθεση μου είναι όχι μόνο να παραμείνω εντός της ίδιας περιοχής του ΠΥΣΔΕ (π.χ.
Παράθεση από: eudaimwn στις Μαΐου 23, 2012, 11:36:02 pmΕυχαριστώ άλλη μια φορά τον Damien για τις πολύτιμες διευκρινίσεις, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να γίνω ακόμα πιο σαφής και να πω ότι με την εσωτερική (εντός ΠΥΣΔΕ) απόσπαση που θα ζητήσω πρόθεση μου είναι όχι μόνο να παραμείνω εντός της ίδιας περιοχής του ΠΥΣΔΕ (π.χ.
Ευχαριστώ άλλη μια φορά τον Damien για τις πολύτιμες διευκρινίσεις, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να γίνω ακόμα πιο σαφής και να πω ότι με την εσωτερική (εντός ΠΥΣΔΕ) απόσπαση που θα ζητήσω πρόθεση μου είναι όχι μόνο να παραμείνω εντός της ίδιας περιοχής του ΠΥΣΔΕ (π.χ.
Να ρωτησω κατι. Αν κλεινω διετια στο δημο μου 30/6/12, παιρνω μορια εντοπιοτητας;
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν δικαιούμαι εντοπιότητα σε δύο ΠΥΣΠΕ ή όχι. Σύμφωνα με τους καποδιαστριακούς δήμους είχα εντοπιότητα στο
Εννοεί τη νέα οργανική που θα αποκτήσουν μετά από τη μετάθεση..Αν στο καπάκι κάνουν αίτηση απόσπασης,θα χρωστάνε την οργανική τους (αν έχουν βέβαια..).
Να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα, μάλλον έχει απαντηθεί , αλλά είναι κάπως ανάγκη και βιάζομαι λίγο.Τι χρειάζεται για να αποδείξεις συνυπηρέτηση με άτομο που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα?Ένσημα ΙΚΑ ?